Survivor Poyraz neden yok? Survivor Poyraz'a ne oldu? Poyraz elendi mi?

Poyraz elendi mi, Survivor Poyraz neden yok merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor 2021 hız kesmeden devam ederken izleyiciler Survivor Poyraz'a ne oldu merak ediyor. Peki, Poyraz'a ne oldu Survivor?

Poyraz elendi mi, Survivor Poyraz neden yok, Survivor Poyraz'a ne oldu soruları, programın 6 Mart Cumartesi bölümünü takip eden izleyicilerin en büyük merak konusu oldu.

SURVİVOR POYRAZ NEDEN YOK?

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımları ödül oyunu için mücadele etti. Oyunun başlamasından hemen önce seçmeler sırasında, Murat Ceylan tarafından sakatlığı nedeni ile Poyraz'ın oyunda yer alamayacağı duyuruldu. Bir süredir kasık ağrısı çeken Poyraz'ın ağrılarının artması nedeni ile Doktor Metin Kuş tarafından oyunda yer almasına izin verilmediği tahmin ediliyor.

Survivor Poyraz neden oynamıyor? Survivor Poyraz'ın sakatlığı ne?

Survivor Poyraz kimdir?

Yiğit Poyraz 26 Aralık 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Bodrumda’da büyüyen Poyraz, Robert Koleji mezunudur. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünü kazanan başarılı yarışmacı, değişim programı ile bir yıl boyunca Sydney University’de eğitim almıştır. Küçük yaştan itibaren spor ile ilgilenen Poyraz, yarışmanın en iddialı isimleri arasında yer alıyor.

Survivor Poyraz neden yok? Survivor Poyraz'a ne oldu? Poyraz elendi mi? ile ilgili etiketler Survivor survivor poyraz neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.