Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2021 Yiğit Poyraz elendi mi?

Survivor Poyraz kimdir sorusu büyük final öncesinde izleyenler tarafından merak ediliyor. Yarı finale kalan isimlerden birisi olan Yiğit Poyraz elendi mi sorusu gündemde. Peki, Survivor Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli?

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor 2021’de büyük final için heyecanlı bekleyiş başladı. Yarı finalde yer alan isimlerden birisi olan Yiğit Poyraz elendi mi sorusu bir kez daha gündeme gelirken izleyenlerde bu heyecana ortak oldu.

SURVİVOR YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

26 Aralık 1994 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Yiğit Poyraz, Bodrum’da büyüdükten sonra 2009 yılında Robert Kolejini yatılı olarak kazandı ve İstanbul’a geldi. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne giriş yapan Poyraz, 1 yıl Sydney Üniversitesi’nde exchange (değişim) programı ile eğitim gördü.

Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2021 Yiğit Poyraz elendi mi?

Poyraz, 8 yaşından bu yana da basketbol ile ilgilenmekte. 2 yıldır halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapmakta.

En büyük tutkusunun Survivor olduğunu ifade eden sporcu, aylardır, mental ve fiziksel olarak çok iyi hazırladığını ifade ederek şampiyon olmak için orada bulunduğunu dile getirmekte.

26 yaşında ve aslen İzmirli olan Poyraz, 1,80 boyunda ve 78 kilodur. Yiğit Poyraz, sosyal medyada 'yigitpoyrazz’ Instagram hesabını kullanmaktadır.

Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2021 Yiğit Poyraz elendi mi? ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 Yiğit Poyraz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.