Survivor Poyraz ile ilgili iddia sonrası ortalık yangın yeri Yarı final dörtlüsü şimdiden belli oldu!

Survivor Poyraz ile ilgili iddia sonrası ortalık yangın yeri Yarı final dörtlüsü şimdiden belli oldu Survivor Poyraz elenecek mi sorusu tüm gün Survivor izleyenlerinin merak konusu oldu. Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından olan Survivor 2021'de final yolunda ses getirecek iddialar ortalığı karıştırdı. İddiaya göre daha şimdiden Survivor yarı final dörtlüsü belli oldu.

Survivor Poyraz ile ilgili iddia sonrası ortalık yangın yeri Yarı final dörtlüsü şimdiden belli oldu

Survivor Poyraz ile ilgili iddiaların haddi hesabı yok! Bu kez ortalık yangın yeri! Yarı final dörtlüsü şimdiden belli oldu! Survivor 2021'de ortalık yangın yerine döndü. Survivor Poyraz ile ilgili ortaya atılan bomba iddiaların haddi hesabı yok. Son dokunulmazlık oyunlarının oynandığı yarışmada Poyraz'ın olmayacağı iddiası ortalığı karıştırdı.

İsmail Balaban'ın son eleme adayı olarak Survivor Poyraz'ın ismini vermesi ve daha önceki günlerde Batuhan'ın şaibeli şekilde adaya vedası daha şimdiden Survivor yarı final dörtlüsünü belli etti.

Survivor finale artık çok az bir zaman kaldı. Elenenler, kalanlar ve iddiasını son ana kadar sürdürmek isteyenlerin yarışması Survivor 2021'de Poyraz'ın bu hafta elenecek iddiası ise son damla oldu.

Survivor İsmail Balaban'ın yarı finali garantilemesi ve son eleme adayı olarak Poyraz'ın ismini vermesi sonrası yarı final dörtlüsünün İsmail Balaban, Aleyna, Ayşe ve Berkay olacağı ileri sürüldü.

Survivor Poyraz elendi mi? Survivor 2021 Şampiyon Adayı Poyraz Elenecek mi?

PEKİ SURVİVOR POYRAZ GERÇEKTEN ELENECEK Mİ?

Survivor Türkiye’nin 20 Haziran 2021 tarihli bölümünde kritik bir dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlığı kazanan Aleyna Kalaycıoğlu, bu akşam da dokunulmazlık oyununu kazanırsa İstanbul dörtlü finaline girmeyi hak kazanacaktı. Ve Poyraz ile Berkay, otomatikman direkt eleme adayı olacaktı.

Survivor 2021 yeni bölümünde yarışmacılar, kritik dokunulmazlığı kazanmak için müthiş bir tempoyla parkura çıktı. Kazanmak için varlarını yoklarını ortaya koydular. Günün sonunda mücadeleyi kazanan, dokunulmazlık sembolünü elde eden isim İsmail Balaban oldu.

124. bölümde ada konseyinde İsmail Balaban, eleme adayını tercihini açıkladı. Eleme adayı olarak Aleyna Kalaycıoğlu, Berkay ve Poyraz arasında seçim yapmak zorundaydı. Konseyde İsmail Balaban, ikinci eleme adayı olarak Poyraz’ın ismini söyledi. Böylece ilk eleme adayı Ayşe, ikinci eleme adayı ise Poyraz oldu. Yarın yapılacak son dokunulmazlık oyunu ile 3. eleme adayı belli olacak.

 

 

Survivor Poyraz ile ilgili iddia sonrası ortalık yangın yeri Yarı final dörtlüsü şimdiden belli oldu! ile ilgili etiketler Survivor survivor poyraz elenecek mi survivor final survivor yarı final ayşe berkay ismail balaban
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.