Survivor Poyraz elendi mi? Poyraz'ın sağlık durumu nasıl?

Survivor Poyraz neden yok? Survivor son olarak 41. bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Dokunulmazlık heyecanının yaşandığı son bölümde Poyraz’ın sakatlığı gündeme geldi. Peki, Survivor Poyraz elendi mi?

Survivor’da dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyununda büyük bir heyecan yaşandı. Tırmanma, havuzu aşıp labirent ve puzzle gibi engellerin yer aldığı parkurda mücadelenin galibi 10’a 4 ile ünlüler takımı oldu.

Gece sonunda yapılan oylamada ise eşitlik vardı. Konseyde, beş oy Hanzade'ye, beş oy Öykü'ye çıkınca eleme potasında Hanzade ve Öykü yer aldı. Dokunulmazlık mücadelesinde de konseyde de arkadaşlarının yanında olmayan Poyraz’ın sağlık durumu ile ilgili olarak Murat Ceylan’dan bir açıklama geldi.

SURVİVOR POYRAZ NEDEN YOK, ELENDİ Mİ?

Ceylan, Poyraz'ın sakatlığı nedeniyle oyunda yer alamayacağını açıkladı. Bunun üzerine sosyal medyada Poyraz ile ilgili birçok yorum ön planda yer aldı. Canlı yayında konuşan Özdemir, Poyraz'ın iyi olduğunu ayağında bir ödem olduğunu belirterek, "Poyraz'ın ayağında bir ödem var ve üzerine basmaması gerekiyor. Kendisi revirde tedavi altında ve yarışa dönecek. Poyraz'a şu an ödem insin diye ilaç veriliyor, çok sıkıntılı bir sakatlığı yok." dedi.

 

 

Survivor Poyraz elendi mi? Poyraz'ın sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Survivor poyraz diskalifiye
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.