Survivor Perviz Abdullah- Yasin kavgası! İlk kavga yaşandı!

Survivor Perviz Abdullah- Yasin kavgası! Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmacısı heyecanı yaşanıyor. İlk kavga Perviz ile Yasin arasında yaşanıyor. Yarışmayı takip edemeyenler o anları merak ediyor. Perviz ile Yasin'in tartıştığı o anlar araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Perviz Abdullah- Yasin kavgası! İlk kavga yaşandı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor Perviz Abdullah- Yasin kavgası! Yarışmayı takip edemeyenler o anları merak ediyor. Perviz ile Yasin'in tartıştığı o anlar araştırılmaya başlandı. Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmacısı heyecanı yaşanıyor. İlk kavga Perviz ile Yasin arasında yaşanıyor. İşte Survivor Perviz Abdullah- Yasin kavgası! İlk kavga yaşandı! Merak edilen detaylar haberimizde..

ACUN ADAYA 3 FARKLI ARAÇLA GELDİ

Survivor 2020 başladı. Yarışmanın ilk bölümünde Acun Ilıcalı adaya 3 farklı araçla ulaştı. İlk önce spor arabayla belli bir noktaya gelen Ilıcalı daha sonra atv aracına bindi. Son olarak ise ünlü sunucu yarışmacıların yanına jet-ski ile ulaştı.

SURVIVOR'DA İLK KAVGA

Survivor'da baraka oyunu için ilk olarak Ünlüler ve Gönüllüler takımında erkekler mücadele verdi. Erkekler birbirlerini yastıkla denize atmaya çalıştı. Kora kor mücadele yaşanırken Parviz Abdullayev ile Yasin Obuz birbirine girdi.

Survivor Perviz Abdullah- Yasin kavgası! İlk kavga yaşandı!

SURVIVOR BARAKA OYUNUNU KİM KAZANDI

Ünlüler ve Gönüllüler takımı ilk oyununu baraka için oynadı. Mücadeleyi Ünlüler takımı kazandı.

ÜNLÜ FENOMENDEN O İSME DESTEK VERDİ

Survivor 2020 başlamasıyla birlikte sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Youtube fenomeni Danla Bilic yakın arkadaşı Cemal Can Canseven'e destek verdi.

Survivor Perviz Abdullah- Yasin kavgası! İlk kavga yaşandı! ile ilgili etiketler Survivor 2020 Kavga perviz Yasin
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.