Öykü Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor Öykü Çelik kimdir takipçiler tarafından aranmakta. Survivor 2021 yarışmasının ünlüler takımında yer alan isimlerinden Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, instagram hesabı nedir gibi detayları sizler için hazırladık.

Survivor yarışmasında bu sezon mücadele edecek isimler arasında yer alan Öykü Çelik, en çok merak edilenlerden birisi oldu. Survivor’da yeni sezonda yarışacak isimler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken özellikle televizyon ekranlarında film ve dizilerde görmeye alıştığımız ünlülerden biri olan Öykü Çelik’in de oldukça iddialı olduğu belirtildi. Peki, Survivor Öykü Çelik hangi dizilerde oynadı?

Öykü Çelik kimdir?

13 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Öykü Çelik’in babası futbol antrenörü olduğu için ailevi nedenlerden dolayı 11 senede 9 kez okul değiştirmek durumunda kaldı. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okuduğu esnada talihsiz bir şekilde trafik kazası geçiren Öykü Çelik, devamsızlık nedeniyle eğitimini yarıda bırakmak durumunda kaldı.

Survivor 2021 Öykü Çelik

Öykü Çelik, ilk olarak profesyonel kariyerine Selena ve Akasya Durağı dizilerinde ufak roller alarak başladı. 2009 senesinde Cin Geçidi filmi ve Luk Piyes'in oynadığı, Kanımdaki Barut filmlerinde rol almayı başardı.

2011 senesinde Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul'un oynadığı "Nuri" dizisinde Reyna karakterine can veren Öykü Çelik, 2012 yılında da Mahsun Kırmızıgül'ün "Benim için Üzülme" adlı dizisinde Bahar rolünü oynadı. Çelik son kez de Şeref Sözü dizisinde boy gösterdi.

Öykü Çelik son olarak da kendisinin Trabzon Lisesi mezunu olduğunu hatırlatarak mini etek giyen bir kızla kendi kültürünün aynı olmadığını saçına da örgüden başka bir şey yapmadığını söyleyerek uzun bir süre gündemde kalmıştı.

Öykü Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Öykü Çelik Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.