Survivor Öykü Bulut kimdir? Öykü Bulut kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor 2021’in yeni yarışmacılarından Öykü Bulut takip edilen isimlerden birisi oldu. Hanımefendiliği kadar güzelliği ile de ön planda yer alan Öykü Bulut hakkında tüm detayları sizler için araştırdık. Peki, Survivor Öykü Bulut kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor 2021 Öykü Bulut kimdir sorusunun yanıtı gündemde. Güzelliği kadar hanımefendiliği ile de dikkat çeken Survivor’ın yeni yarışmacılarından Öykü Bulut, Mustang Fitness Motivation Club üyesi olarak dikkat çekmekte.

Survivor Yiğit Oruçoğlu kimdir?

Survivor 2021 yarışmasının seçmelerini Mustang Fitness Motivation Club ile çalışarak geçen Öykü Bulut, 2008 yılında Miss & Mr Model Of Turkey yarışmasına katılmış ve iyi bir derece almıştı. 2012 yılında da Star TV ekranlarında yayınlanan Miss Turkey yarışmasına katılan ve burada kendisini tanıtan Öykü Bulut, Survivor’da gönüllüler takımı adına yarışarak bir kez daha ekranlarda olacak.

Survivor Öykü Bulut kimdir

Özhan adlı sporcu bir adam ile evli olan Öykü Bulut’un 3 yaşında bir de oğlu bulunmaktadır. Oğlu’nun ismi Kemal Aslan olan Öykü Bulut, İzmir’de yaşamaktadır. İyi derecede bir yüzücü olan Öykü Bulut, hamileyken bile aktif spor hayatına devam ederek antrenmanlarını bırakmamıştır.

Survivor Öykü Bulut kimdir

2014 yılından bu yana evli olan Öykü Bulut’un 30’lu yaşlarda olduğu tahmin edilmektedir. Öykü Bulut, Instagram’da @oykubulut1 adlı hesabını kullanmaktadır.

Survivor Öykü Bulut kimdir? Öykü Bulut kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Survivor Öykü Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.