Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? 25 Ocak Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2022'de ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. 25 Ocak 2022 Salı akşamı Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı sorusu da araştırılıyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımının tansiyonu yüksek mücadelesi yaşanırken sürgün adasındaki yarışmacıları da elenme heyecanı sardı.

Survivor 2022 All Star'da ödül oyununu kazanabilmek adına takımların kıyasıya rekabeti sürüyor. 25 Ocak 2022 Salı Survivor ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler'in mücadelesi şu an devam etse de kazanan takım merak ediliyor.

Ödül yemeğinin lezzetli kuruyemiş çeşitleri olduğu Survivor 2022 Ödül oyununda parkurda da ateşi yükselten mücadeleler yaşanıyor. İşte Survivor Ödül oyununu kazanan takım...

25 Ocak Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor Ödül oyunu 25 Ocak akşamı yaşandı. Survivor 25 Ocak Ödül Oyununu Gönüllüler Takımı kazandı. 

Survivor 25 Ocak Ödül Yemeği Ne?

Ödül yemeği olarak verilecek ödül de merak konusu oldu. Kuruyemiş ödülünün verileceği oyunun kazananı henüz belli olmadı.

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? 25 Ocak Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? ile ilgili etiketler Survivor 2022 ödül oyunu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.