Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? 19 Ocak 2022 Survivor All Star Ödülü Kim Kazandı?

Bu akşam yapılacak Survivor All Star 2022'de ilk ödül oyunu yapılıyor. 19 Ocak 2022 Ödül Oyununu kim kazandı merak edenler araştırmalara başladı. Peki Survivor 2022 Ödül Nedir?

Survivor Al Star'da sezonun ilk ödül oyunu oynanıyor. 19 Ocak 2022 Çarşamba akşamı Ödül oyununu kim kazandı sorusu da yanıtını bulmuş olacak. Takımların hınca hınç mücadele ettiği parkurda kazanan taraf ödülün sahibi olacak. Peki Survivor 2022 ödül oyununu kim kazandı?

19 OCAK 2022 SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Yapılacak ödül oyununu kimin kazandığı bu akşam yapılacak mücadele sonucunda belli olacak.

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? 19 Ocak 2022 Survivor All Star Ödülü Kim Kazandı?

Survivor Ödülü Nedir?

2022 All Star İlk Ödül merak ediliyor. Survivor 2022'de ilk ödüll Ülker Çizi ve Olta Takımı oldu.

Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Survivor 2022'de yapılan dört dokunulmazlık oyununun ikisini Ünlülür ikisini de Gönüllüler takımı kazandı. Sonuçlar sonrası ise Sürgün kampına Ünlüler'den Sercan ve Birsen; Gönüllüler'den ise Hikmet ve Gizem gitti.

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? 19 Ocak 2022 Survivor All Star Ödülü Kim Kazandı? ile ilgili etiketler Survivor ödül oyun dokunulmazlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.