Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? 10 Mayıs Survivor Ödül Oyunu Kim kazandı?

Survivor 2022'de Ödül Oyunu heyecanı sürüyor. 10 Mayıs Survivor Ödül oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kıran kırana mücadeleye sahne olan ödül oyunu yine gergin anlara sahne oldu. Peki Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı? İşte detaylar...

Her bölümü ile Heyecan yaratan Survivor All Star 2022'de ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. 10 Mayıs Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusu da gündem oldu. Hull City büyük ödülünden sonra gerçekleşen yeni ödül oyununda Kırmızı ve Mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor.

Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Geçtiğimiz gün oynanan İngiltere ödül oyununu kazan Gönüllüler takımının moralli çıktığı parkurda Ünlüler takımı da bu kez biz kazanacağı motivasyonuyla yarışıyor.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

10 Mayıs Survivor ödül oyunu devam ediyor. Kadınlar mücadelesinde Gönüllüler takımı mücadeleyi önde götürüyor. Erkekler mücadelesi ise az sonra oynanacak. Dolayısıyla ödül oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu.

Survivor All Star'da yeni kadrolarla mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında oynanan ödül oyununu kazanan takım az sonra haberimizde olacak.

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? 10 Mayıs Survivor Ödül Oyunu Kim kazandı? ile ilgili etiketler Survivor survivor ödül oyunu Survivor 2022 kim kazandı ödül oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.