Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı? 8 Şubat 2022 Survivor Ödülü Nedir, Kim Kazandı?

Survivor Ödül oyununu kim kazandı merak ediliyor. tv8 yarışması Survivor All Star 2022'de 4'üncü hafta oynanan ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüer karşı karşıya geldi. Peki 8 Şubat Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar..

Survivor ödül oyunu için Ünlüler ve Gönüllüler karşı karşı karşıya geldi. Peki 8 Şubat 2022 survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

Survivor 8 Şubat Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2022 All Star Ünlüler ve Gönüllüler takımından ödül oyununu kazanan isimler bugün belli olacak. Bu akşam ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR 2022 ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da bu haftanın 3. eleme adayı Gizem oldu.

Survivor All Star'da haftanın 4. eleme adayını Ünlüler takımından bireysel dokunulmazlığı elde eden Elif seçti. Survivor 4. eleme adayı Sercan oldu.

Survivor 2022'de bu hafta eleme adayı olarak belirlenen 8 isim oldu. Bu isimler Barış, Birsen, Mert, Evrim, Furkan, Bora, Gizem ve Sercan oldu.

Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı? 8 Şubat 2022 Survivor Ödülü Nedir, Kim Kazandı? ile ilgili etiketler Survivor ödül oyunu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.