Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı? 26 Nisan Survivor Elenen İsim Belli Oldu!

Survivor kim elendi sorusu yanıtını eleme öncesi buldu. 26 Nisan Çarşamba Survivor ödül oyununu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Survivor SMS sıralamasına göre adaya veda edecek isim bu akşam konseyde belli oluyor. Dokunulmazlık oyunları sonrası 4 eleme adayından biri Survivor'a veda edecek.

Survivor 26 Nisan elenen isim ifşa oldu. Her bölümü ile tartışmaların yaşandığı Survivor All Star 2022'de bu akşam eleme konseyi toplanıyor. Haftanın 4 eleme adayından birisi bu akşam Survivor şampiyonu olma hayalllerine veda ediyor. Gökhan Keser, Evrim Keklik, Ayşe Yüksel ve Barış Murat Yağcı dörtlüsünden biri bu akşam adaya veda ediyor. Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı? 26 Nisan Survivor Elenen İsim Belli Oldu!

Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusu yanıtını bulurken oyun sonrası eleme heyecanı yaşanacak. Kadınlar mücadelesinde Ünlüler kadınların ödül oyunu mücadelesini kazandığı bu akşam kazanan takım Kırmızı Takım oldu.

SURVİVOR 26 NİSAN ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

26 Nisan 2022 Salı Survivor SMS sıralaması ve elenen isim Gökhan Keser Oldu. 

Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı? 26 Nisan Survivor Elenen İsim Belli Oldu! ile ilgili etiketler Survivor kim elendi ödül oyunu kim kazandı ayşe yüksel elendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.