Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı? 25 Şubat Survivor Dönme Dolap Ödül Oyunu Kim Kazandı?

Survivor 2022'de ödül oyunu oynanıyor. 25 Şubat 2022 Cuma Survivor dönme dolap ödül oyununu kim kazandı sorusu da merakla araştırılmaya başlandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımını karşı karşıya getiren ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar...

Her bölümü ile bir başka olaya sahne olan Survivor All Star 2022'de bu akşam yeni bir ödül oyunu oynanıyor. Dönme Dolap oyununda karşı karşıya gelen takımlar daha önce hiç böyle bir oyunda karşılaşmadılar. Peki 25 Şubat Survivor Ödül oyunu kim kazandı?

Survivor ödül oyunu için takımları karşı karşıya geldi. Yarışmanın tarihinde bir ilk olarak yapılan dönme dolap oyununda kıran kırana mücadele sürüyor.

Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı? 25 Şubat Survivor Dönme Dolap Ödül Oyunu Kim Kazandı?

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyunu şu an oynanmaya devam ediyor. Bugün kadınlar ve erkekler diye ayrılmadan karma bir şekilde oynanacak ödül oyununu kazanan taraf belli olduğunda haberimize eklenecektir.

Survivor 25 Şubat ödül oyununu bu akşam 8-7'lik skorla ünlüler takımı kazandı.

Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı? 25 Şubat Survivor Dönme Dolap Ödül Oyunu Kim Kazandı? ile ilgili etiketler Survivor ödül oyunu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.