Survivor Nisa Neden Yok? Nisa Bölükbaşı Ne Zaman Dönüyor?

Survivor Nisa Neden Yok? Acun Ilıcalı'nın en güvendiği yarışmalardan biri olan Survivor All Star 2022 bu akşam başlıyor. Ünlüler ve Gönüllüler kadroları daha önce açıklanmıştı. Önceki sezon yarışmaya katılan Nisa Bölükbaşı'nın All Star kadrosunda olduğu açıklanmış ancak son anda kadrodan çıkarılmıştı. İşte Nisa Bölükbaşı'nın ayrılık nedeni...

Survivor Nisa Neden Yok? tv8 yarışması Survivor All Star 2022 15 Ocak Cumartesi akşamı başlıyor. Birbirinden ünlü ve güçlü isimlerin kadrosun yer aldığı yarışmada parkura çıkacak ünlüler ve gönüllüler takımı belli olmuştu. Survivor 2020'de mücadelesiyle dikkat çeken Nisa Bölükbaşı da All Star kadrosunda yer alıyordu.

Nisa Bölükbaşı'nın tanıtım videosunda görünmemesi seyircilerin de dikkatini çekti. Peki Survivor Nisa neden yok, yerine kim geldi?

Nisa Bölükbaşı aradığı aşkı yine Survivor'dan buldu! Barış Murat Yağcı'dan  ayrılmıştı...

NİSA BÖLÜKBAŞI ALL STAR'DA NEDEN YOK?

Nisa Bölükbaşı'nın Dominik öncesi yapılan koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu son anda kadrodan çıkartıldı. Tanıtım videosunda da görülmeyen yarışmacının yerine daha önce de All Star oynayan Yağmur Banda getirildi.

 

 

Survivor Nisa Neden Yok? Nisa Bölükbaşı Ne Zaman Dönüyor? ile ilgili etiketler Survivor nisa neden yok yağmur banda survivor all star
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.