Survivor Nisa Bölükbaşı'ndan Komik Sema Aydemir Taklidi! Nisa'nın Psikolojisi Bozuldu!

Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunu heyecanı sürüyor. Yarışmanın finaline doğru gidilirken yarışmacıların da parkurda yaptıkları ilginçleşiyor. Bu akşamki oyunda Survivor Nisa Bölükbaşı'nın yaptığı komik Sema Aydemir taklidi adayı yıktı geçti. Detaylar haberimizde...

Her bölümü ile bir başka tartışmanın kapısını aralayan Survivor All Star 2022 ekranlardaki hakimiyetini sürdürüyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kıran kırana geçen dokunulmazlık mücadeleleri sırasında ilginç anlar da yaşanıyor. Gönüllüler takımında yer alan Survivor Nisa Bölükbaşı'nın Sema Aydemir'in sevincini taklit etmesi adaya damga vurdu. Survivor Nisa Bölükbaşı'ndan Komik Sema Aydemir Taklidi! Nisa'nın Psikolojisi Bozuldu! 

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın Sema Aydemir'i taklit etmesi Survivor yeni bölümünde ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Nisa'nın psikolojisinin bozulduğunu düşünenlerin yanısıra daha önce Merve'nin sevincini de eleştiren Nisa Bölükbaşı'na tepkilerin oluşmasına neden oldu.

NİSA BÖLÜKBAŞI'NIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU!

Survivor All Star 2022'de yaşanan ilginç anlara bir yenisi daha eklendi. Survivor Sema Aydemir'in bilinen sevincini ti'ye alan Nisa Bölükbaşı tepkilere neden oldu.

Survivor Nisa Bölükbaşı'ndan Komik Sema Aydemir Taklidi! Nisa'nın Psikolojisi Bozuldu!

Öte yandan haftanın 4. dokunulmazlık oyunu da bu akşam oynanıyor. 3 eleme adayının da Gönüllüler takımından Evrim keklik, Nisa Bölükbaşı ve Berkan Karabulut'tan sonra 4. eleme adayı da belli olacak.

Survivor 103. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

Survivor Nisa Bölükbaşı'ndan Komik Sema Aydemir Taklidi! Nisa'nın Psikolojisi Bozuldu! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Nisa Nisa Bölükbaşı sema aydemir survivor sema
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.