Survivor Nisa Bölükbaşı Parkurda Kaybettiği Ayşe Yüksel'e Olay Sözler Söyledi!

Survivor 2022'de sular durulmuyor. Survivor Nisa Bölükbaşı parkurda kaybettiği Ayşe Yüksel'e demediğini bırakmadı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının dokunulmazlık ve ödül oyunlarında kıran kırana mücadelesi yarışmacıları da karşı karşıya getiriyor.

Her bölümü bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de karşı karşıya gelen son isimler Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel oldu. Yarışmanın finaline adım adım yaklaştığımız şu günlerde oynanan dokunulmazlık oyunları parkurda yarışmacıların sinirlerini germiş durumda. Survivor Nisa Bölükbaşı Parkurda Kaybettiği Ayşe Yüksel'e Olay Sözler Söyledi!

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın Ayşe Yüksel'e söylediği sözler ise Yüksel'in hayranlarını çileden çıkarttı. Oynanan son oyunda karşı karşıya gelen ikili sonrası Bölükbaşı Gönüllüler bench'inde Ayşe Yüksel'in arkasından konuştu.

Bölükbaşı parkurda kaybettiği Ayşe Yüksel hakkında takım arkadaşlarına olay sözler söyledi. Zaman zaman hem kendi takımından hem de Ünlüler takımından yarışmacılarla sert tartışmalar yaşan yarışmacı son olarak Survivor Ayşe Yüksel'e deyim yerindeyse sardı.

Survivor Nisa Bölükbaşı Parkurda Kaybettiği Ayşe Yüksel'e Olay Sözler Söyledi!

Survivor Ayşe Yüksel Hakkında Olay Sözler!

Survivor Ayşe Yüksel'in son dönemde yükselen performansı sonrası Nisa Bölükbaşı'dan tepki gecikmedi. Oyun sırasında karşı karşıya geldiği ve kaybettiği Yüksel'in arkasından Nisa, "Bu arada Ayşe televizyondan gördüğümden daha da itici" diyerek Yüksel hayranlarının sinirlerini zıplattı.

Survivor 104. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

 

Survivor Nisa Bölükbaşı Parkurda Kaybettiği Ayşe Yüksel'e Olay Sözler Söyledi! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Nisa Nisa Bölükbaşı Survivor Ayşe Yüksel Ayşe Yüksel olay sözler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.