Survivor Nisa Bölükbaşı Hastaneye Kaldırıldı! Bölükbaşı Feci Şekilde Sakatlandı! Nisa'ya Ne Oldu?

Survivor 2022'de dokunulmazlık heyecanı sürüyor. Survivor Nisa Bölükbaşı'nın hastaneye kaldırıldığı bölüm heyecan yarattı. 21 Mayıs Survivor yeni bölümde Nisa Bölükbaşı'nın sedyeyle oyun alanından ayrılması sonrası, "Nisa'ya ne oldu, Nisa Bölükbaşı'nın sağlık durumu nasıl" soruları gündem oldu.

Her bölümü ile bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de Nisa Bölükbaşı Hastaneye kaldırıldı. 21 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunu sırasında feci şekilde sakatlanan Nisa Bölükbaşı sedyeyle oyun alanını terk etti. Survivor Evrim Keklik ve Ogeday'ın seslenmelerine karşılık vermeyen Bölükbaşı'ya ne oldu? Nisa Bölükbaşı sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde...

Survivor Nisa Bölükbaşı sedyeyle hastaneye kaldırılması hayranlarını harekete geçirdi. Survivor Ogeday'ın ve Evrim Keklik'in seslenişlerine cevap vermeyen Bölükbaşı, sedyeyle hastaneye götürüldü. Feci şekilde sakatlandığı düşünülen Nisa'nın sağlık durumu nasıl?

SURVİVOR NİSA'YA NE OLDU?

Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunu sırasında feci şekilde sakatlandığı düşünülen Nisa Bölükbaşı'nın Ogeday'ın kucağında oyun alanını terk etmesi meraka neden oldu. Nisa Bölükbaşı'nın dokunulmazlık oyunu sırasında sakatlandığı düşünülüyor.

Survivor Nisa Bölükbaşı Hastaneye Kaldırıldı! Bölükbaşı Feci Şekilde Sakatlandı! Nisa'ya Ne Oldu?

Nisa Bölükbaşı'nın sağlık durumu ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.

Survivor 110. bölüm bu akşam TV8 ekranlarında olacak.

Survivor Nisa Bölükbaşı Hastaneye Kaldırıldı! Bölükbaşı Feci Şekilde Sakatlandı! Nisa'ya Ne Oldu? ile ilgili etiketler Survivor Ogeday Girişken Survivor 2022 Survivor Nisa Nisa Bölükbaşı survivor ogeday Evrim Keklik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.