Survivor Nisa Bölükbaşı Evrim'i Yerden Yere Vurdu! Nisa: Seni Tek Başıma Eledim!

Survivor 2022'ye damga vuran olay 31 Ocak Pazartesi yayınlanan son bölümünde gerçekleşti. Gönüllüler takımında yer alan Nisa ve Evrim arasında tartışma çıktı. Kısa bir süre önce Ogeday ile ilişkisini ifşa eden Evrim'e Nisa'dan olay sözler geldi. Survivor Nisa Bölükbaşı Evrim'i Yerden Yere Vurdu! Nisa: Seni Tek Başıma Eledim!

Survivor Nisa Bölükbaşı Konseyde Evrim'i Yerden Yere Vurdu! Nisa: 2020'de Seni Tek Başıma Eledim! All Star damga vuran olay 31 Ocak Pazartesi yayınlanan son bölümünde gerçekleşti. Gönüllüler takımında yer alan Nisa ve Evrim arasında tartışma çıktı. Kısa bir süre önce Ogeday ile ilişkisini ifşa eden Evrim'e Nisa'dan olay sözler geldi. Survivor Nisa Bölükbaşı Evrim'i Yerden Yere Vurdu! Nisa: Seni Tek Başıma Eledim!

Ekranların en sevilen yarışma programı Survivor All Star 2022'de mücadeleler sürüyor; dokunulmazlık oyunları sürüyor. Parkurda yaşanan hırs ve rekabet artık yarışmacılarının özel hayatlarına kadar girdi. Evrim Keklik'in benchte Nisa ve Ogeday'ın sevgili olduğunu ima etmesi konseyde kendine oy olarak geri döndü.

Eleme konseyinde 5 oy alarak sürgün adasına giden Survivor Evrim Keklik, kendisine oy atan Nisa'ya, "Benim adımı yazdın, çünkü kuyruk acın vardı" diyerek ateş püskürdü.

Nisa'nın Evrim'e Cevabı: 2020'de Seni Tek Başıma Eledim

Survivor Gönüllüler takımında yer alan Nisa Bölükbaşı, Evrim'in bu sert sözlerine karışılık altta kalmayacak laflar söyledi. "Survivor 2020'de seni tek başıma eledim" dedi. Survivor Evrim Keklik'in Nisa'ya, "Beni sen tek başına elemedin 3-4 kişiyle eledin ama ben tek başıma son sekize kaldım" sözleri ise konseye damga vurdu.

Survivor Nisa Bölükbaşı Evrim'i Yerden Yere Vurdu! Nisa: Seni Tek Başıma Eledim! ile ilgili etiketler Survivor Evrim Keklik Nisa Bölükbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.