Survivor Nagihan Karadere'den kahreden haber! Kansere yakalandı

2018 yılında Survivor All Star'da büyük bir başarı göstererek finale kalan ve yarışmayı ikinci olarak tamamlayan milli atlet Nagihan Karadere, Survivor 2022: All Star yarışmasında da mücadele ederek adını geniş kitlelere duyurmuştu. Acun Ilıcalı'nın ''Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben onu çözemedim.'' dediği Nagihan Karadere'den sevenlerini üzen haber geldi. Gazeteci Bilal Özcan, Nagihan Karadere'nin kansere yakalandığını duyurdu.

Daha önce yarışmacı olarak iki kez katıldığı Survivor programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Nagihan Karadere'ye, Acun Ilıcalı'dan yanıt geldi. Yarışmanın sahte olduğunu ve kimsenin Survivor'a gitmemesi gerektiğine dair açıklamalarda bulunan Nagihan Karadere "Survivor sahte bir ortam, herkes menfaat herkes çıkar derdinde. Arkadaşlıklar yalan. Survivor'da görmediğim kadar samimiyetsizlikler gördüm. Görmediğim kadar yalanlar gördüm. Hayatımda görmediğim üçkağıtlar gördüm." demişti.

ACUN ILICALI'DAN ŞOK SÖZLER!

Karadere için Acun Ilıcalı dün 'Survivor Panorama' programında ''Nagihan hanım sağ olsun çok bozuldu Survivor'da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben onu çözemedim.'' şeklinde bir açıklama yaparak herkesi şoke etti.


Acun Ilıcalı'nın bu sözleri sonrası Nagihan Karadere sosyal medyadan paylaşım yaparak Acun ılıcalı'ya ulaşamadığını, telefonunun meşgul çaldığını belirtti. Twitter hesabından 
''Panoramaya bağlayın beni arıyorum acun beyi telefon meşgul çalıyor! @acunilicali @SvrPanorama'' şeklinde bir paylaşım yapan 38 yaşındaki milli atlete sosyal medya kullanıcılarından destek yorumları yağdı. 

nagihan karadere - acun ılıcalı

Gazeteci Bilal Özcan ise yaşanan bu gelişmenin ardından Nagihan Karadere'yi aradı ve Karadere'nin sağlık durumuyla ilgili üzen haberi verdi. Özcan, Karadere'nin kansere yakalandığını açıkladı.

nahigan karadere

''KANSER OLDUĞUMU ÖĞRENDİM...''

Bu açıklamaya çok üzüldüğünü belirten Nagihan Karadere, usta magazinci Bilal Özcan'a özel şu açıklamayı yaptı: "Ben emeğime üzüldüm, kırıldım. Kendi derdime düştüm ben. Nasıl canım yanıyor anlatamam. 1 ay önce kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin."

bilal özcan - nagihan karadere

 

Survivor Nagihan Karadere'den kahreden haber! Kansere yakalandı ile ilgili etiketler Bilal Özcan Nagihan Karadere Acun Ilıcalı Survivor Survivor 2023 kanser
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.