Survivor Nagihan Karadere imaj yeniledi! Saçlarını öyle bir renge boyattı ki...

2018 yılında Survivor'da yarışan Nagihan Karadere, yarışma sonrası değişimiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Karadere son olarak imaj yeniledi ve saçlarını pembe renge boyattı.

2018'de katıldığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışması ile tanınan Nagihan Karadere yarışma sonrası değişimiyle ve estetik iddialarıyla sık sık gündem olmuştu. Son olarak imaj tazeleyen 36 yaşındaki atlet Karadere yeni haliyle bir kez daha magazin gündeminde adından söz ettirdi.


TAKİPÇİLERİNİ YENİ HALİ İKİYE BÖLDÜ


Dudaklarını, göğüslerini ve son olarak burnunu yaptıran Nagihan Karadere şimdi de saçlarını pembe yaptı. Karadere'nin son halini kuaförü Instagramdan 'Güzel bir imaj değişikliği yapalım dedik farklı oldu sizcede öyle değilmi Nagihan’a pembe çok yakıştı yeni saçın şans ve uğur getirsin.' notuyla paylaştı. Nagihan Karadere'nin son görüntüsü takipçilerini ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından yeni hali beğenilirken bazıları ise saçının yeni halini beğenmedi.

İşte Nagihan Karadere'nin yeni imajı

nagihan karadere

Survivor Nagihan Karadere imaj yeniledi! Saçlarını öyle bir renge boyattı ki... ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram Nagihan Karadere imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.