Survivor Merveye ne oldu? Merve'nin sakatlığı sonrası durum ne olacak? Merve Survivor'a veda mı ediyor?

Survivor Merveye ne oldu sorusu merak ediliyor. 2021 Survivor tüm hızıyla devam ederken yeni bölüm fragmanında talihsiz bir kaza yaşandı. İletişim oyununda burnunu çarparak sakatlanan Merve Survivor'a veda mı ediyor?

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor 2021 yeni bölüm fragmanı izleyiciyi merak içinde bıraktı. Fragmanı izleyenler, Merve Aydın'ın talihsiz sakatığı ile karşılaştılar. İletişim oyunu sırasında burnunu çarparak sakatlanan ve ambulansla hastaneye götürülen Survivor Merve'ye ne oldu? Merve Aydın Survivor'a veda mı ediyor?

SURVİVOR MERVE'YE NE OLDU?

Survivor 2021 yeni bölüm fragmanında Merve’nin iletişim oyunu parkurunda geçirdiği herkesi korkuttu. Parkurda bir engeli geçerken yüzüne aldığı darbe sonucunda kanlar içinde kalan Merve Aydın ambulans ile hastaneye götürülüyor.

Survivor'da büyük şok! Merve'ye ne oldu ? Merve neden bayıldı?

Herkesi gözyaşları içinde bırakan bu anlarda Acun Ilıcalı “Çok üzücü bir durum tabii ki. Açıkçası kılınıza zarar gelsin istemiyoruz ama Survivor’da maalesef böyle şeyler yaşıyoruz.“ diyor. Survivor Merve Aydın’ın son durumu yeni bölümle birlikte netleşecek.

Survivor Merveye ne oldu? Merve'nin sakatlığı sonrası durum ne olacak? Merve Survivor'a veda mı ediyor? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 survivor merveye ne oldu merve aydın sakatlık survivor 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.