Survivor Mert'in yeni imajına Ardahan'dan iltifat!

Survivor Ünlüler-Gönüller programının sona ermesinden sonra yarışmacıların her attığı adım olay yaratmaya başladı. Programla birlikte büyük bir hayran kitlesine ulaşan yarışmacıların sosyal medya paylaşımları gündemi belirmeyi sürdürdü.

Survivor Ünlüler-Gönüllüler programıyla popülerliğini arttıran oyuncu Mert Öcal yeni projelerinden önce enerji depolamak için tatile çıkmayı seçti. 3 ay boyunca Dominik Cumhuriyeti’nde kalan ve koronavirüs pandemisi Türkiye'ye dönmekte zorluk yaşayan Mert Öcal o günlerin acısını yaz tatilinde çıkarttı. Çeşme-Bodrum arasında yarışmacı arkadaşlarıyla tatil yapan Survivor Mert İstanbul’a dönmüştü. İstanbul’da yıllardır uzattığı saçlarını kestirerek imajını tazeleyen Mert Öcal kafa dinlemek için bu sefer de Kaz Dağları’nın yolunu tuttu.

Survivor Mert'in yeni imajına Ardahan'dan iltifat!


‘BU NE KARİZMA’

Kaz Dağları tatilinden bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Survivor Mert, “Oksijen iyi geldi” notunu ekledi. Mert Öcal’ın yeni saçlarıyla çekildiği fotoğrafına ilk yorum ise tanıdık bir isimden geldi. İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Tuğçe Ergişi ile yeni bir aşka yelken açan Survivor Ardahan yarışmada iyi anlaştığı Mert Öcal’ın yeni görüntüsüne iltifat etti.

Ardahan Uzkanbaş sevilen yarışmacının fotoğrafına, “Baktım ve seni gördüm sonra temiz hava beni çarptı. Bu ne karizma?” yorumunu yaptı. Mert Öcal’ın üstsüz yaptığı paylaşım kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

 

 

 

Survivor Mert'in yeni imajına Ardahan'dan iltifat! ile ilgili etiketler Survivor mert öcal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.