Survivor Mert Öcal'ın Nisa’nın En Yakın Arkadaşı Makbule’yi Sude İle Aldattığı Ortaya Çıktı

Survivor 2022'de Mert Öcal'ın Nisa'nın en yakın arkadaşı Makbule'yi Sude Burcu ile aldattığı ortaya çıktı. Yarışmanın bu akşamki bölümünde Sude, her şeyi bildiğini ve aldatılmayı kabul ettiğini söyledi. Nisa Bölükbaşı ise arkadaşı Makbule'yi korumak adına gözyaşlarına boğuldu.

Her bölümüyle bir başka hikayeyi gözler önüne seren yarışma Survivor All Star 2022 bu kez Mert ve Sude aşkının perde arkasına sahne oldu. Sevgililer Günü'nde Sude'ye çiçek veren Survivor Mert Öcal'ın Nisa Bölükbaşı'nın en yakın arkadaşı Makbule'yi Sude ile aldattığı ortaya çıktı.

Survivor Mert Öcal'ın Makbule'yi aldattığının ortaya çıkması üzerine Sude Burcu da bunu bildiğini söyledi. Aldatılma olayını onaylayan Sude, Nisa'ya "Ben bazı şeyleri göze alarak yoluma devam ediyorum. Seni ilgilendirmiyor Nisa, o bakışın beni çok rahatsız etti" dedi.

Survivor Mert Öcal'ın Nisa’nın En Yakın Arkadaşı Makbule’yi Sude İle Aldattığı Ortaya Çıktı

Survivor Mert Öcal Makbule'yi Aldattı!

Nisa Bölükbaşı'nın en yakın arkadaşı Makbule'nin aldatılmasına göz yummadı. Gözyaşları içerisinde kalan Bölükbaşı, "Nasıl Benlik bir şey değil ya. En iyi arkadaşım zarar gördü" dedi.

Survivor Mert Öcal'ın Nisa’nın En Yakın Arkadaşı Makbule’yi Sude İle Aldattığı Ortaya Çıktı ile ilgili etiketler Survivor 2022 mert öcal sude burcu survivor sude Nisa Bölükbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.