Survivor Mert Öcal Kiminle Aşk Yaşıyor, Sevgilisi Kim? Makbule Şakalakoğlu Kimdir?

Survivor Mert Öcal kiminle aşk yaşıyor ve sevgilisi kim soruları yarışmayı yakından takip edenler tarafından merak ediliyor. Survivor 2022’de ada aşk iddiaları ile çalkalanırken Mert’in Makbule Şakalakoğlu’ya birlikte olduğu haberleri de dolanmaya başladı mı? Peki, Makbule Şakalakoğlu kimdir?

Survivor adasında Mert Öcal’ın Sude Burcu ile sevgili oldukları iddiası gündeme bomba gibi düşerken Makbule Şakalakoğlu ismi bir anda ortalığı karıştırdı. Survivor Nisa'nın yakın arkadaşı olduğu ve Mert Öcal'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Makbule Şakalakoğlu, Mert ve Sude ikilisin aşk iddiaları sonrasında flaş bir hamlede bulunarak ortalığı birbirine kattı.

Survivor All Star'a Nisa-Ogeday ile Mert-Sude'nin ilişkisi damga vurdu. Sude'nin Nisa ve Ogeday'ın konuşması üzerine ağlamasının ardından Mert bu duruma büyük tepki göstermesi ortalığı karıştırdı.

Survivor Mert Öcal Kiminle Aşk Yaşıyor, Sevgilisi Kim? Makbule Şakalakoğlu Kimdir?

Nisa ve Ogeday'ın kendisi hakkında yaptığı yorumlar sonrası 'Nisa ve Ogeday, Sude ve beni hoş olmayan durumlara düşürdüler' ifadeleri sonrasında Mert’in Survivor'ın eski yarışmacılarından Makbule Şakalakoğlu ile birlikte olduğu iddia edildi.

Aynı zamanda Sude ile adı anılan Mert, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Yaşananlardan sonra Makbule Şakalakoğlu'ndan flaş bir hamle geldi. Şakalakoğlu, Öcal'ı sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı.

Survivor Mert Öcal Kiminle Aşk Yaşıyor, Sevgilisi Kim? Makbule Şakalakoğlu Kimdir? - Resim : 2

Makbule Şakalakoğlu kimdir?

Makbule Şakalakoğlu 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokulda üç adım uzun atlama ve kısa mesafe koşusu yapmıştır. Lisede Anadolu Lisesini bitridi. Lise hayatı boyunca 4 sene basketbol oynadı. Üniversitede Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ebelik lisans bölümünü tamamdı. Üniversitede okulun bayan hentbol takımında oynadı.

Survivor Mert Öcal Kiminle Aşk Yaşıyor, Sevgilisi Kim? Makbule Şakalakoğlu Kimdir? - Resim : 3

Üniversiteden mezun olduktan sonra İstanbul'a atanan Makbule, ebeliğin yanı sıra fitness ve pilates ile ilgilendi. Survivor'a katıldığında evli olan Şakalakoğlu, eşinden boşanmasıyla gündeme gelmişti.

Survivor Mert Öcal Kiminle Aşk Yaşıyor, Sevgilisi Kim? Makbule Şakalakoğlu Kimdir? ile ilgili etiketler Survivor Makbule Şakalakoğlu mert öcal sude burcu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.