Survivor Mert Öcal Kendisini Sürgün Adasına Gönderen İki İsmi İfşa Etti! "Boynumun Borcu Olsun"

Survivor 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların en sevilen yarışması Survivor 2022'de sürgün adasına giden eleme adayı Mert Öcal şok açıklamalarda bulundu. Konseyde yaptığı açıklamada, "Sürgün adasına gitmeme neden olan o iki kişiyi sürgüne göndermek en büyük motivasyon kaynağım" ifadelerini kullandı. İşte Survivor 10. bölüm fragmanı...

Survivor 10. bölüm fragmanı bu sezonun en büyük çıkışına sahne oldu. Yeni sezonuyla şampiyonları bir araya getiren Survivor All Star'da konsey toplanıyor. Sürgün adasına giden Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Brna Kekliker ve Ayşıl Özaslan isimlerinden biri adaya veda edecek.

Acun Medya tarafından yapılan yarışma Ünlüler ve Gönüllüler takımının hırsına, mücadelesine ve kavgalarına şahit oluyor. Ödül oyunlarına ambargo koyan Gönüllüler takımında Nisa ve Ogeday'ın performansı göz doldururken Ünlüler takımından Batuhan ve Atakan'ın çabaları da izleyicilerin dikkatinden kaçmıyor.

Survivor Mert Öcal Kendisini Sürgün Adasına Gönderen İki İsmi İfşa Etti! "Boynumun Borcu Olsun"

Survivor 10. bölümde toplanan konseyde Mert Öcal'ın açıklamaları damga vurdu. Bu hafta sürgün adasına ilk giden isim olan Survivor Mert, kendisini sürgüne gitmesine neden olan iki ismi ifşa etti. Öcal, "Eğer adada kalırsam o iki kişiyi sürgün adasına göndermek en büyük motivasyon kaynağım olacak" dedi. 

Mert Öcal'ın bu açıklaması sonrası Atakan ve Batuhan'ın birbirlerine bakması dikkatlerden kaçmadı. 

Survivor 10. bölüm 26 Ocak 2022 Çarşamba akşamı tv8 ekranlarında olacak.

Survivor Mert Öcal Kendisini Sürgün Adasına Gönderen İki İsmi İfşa Etti! "Boynumun Borcu Olsun" ile ilgili etiketler Survivor fragman mert öcal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.