Survivor Melisa'nın sevgilisi! İşte o mesajlar...

Survivor Melisa'nın sevgilisi ile mesajlaşması! TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor büyük beğeni topluyor. Survivor'da iletişim ödülünü kazanan Melisa'nın sevgilisi ile mesajlaşması gündeme oturdu. O anlar ise sosyal medyada konuşulmaya başlandı. İşte Survivor Melisa'nın sevgilisi ile mesajlaşması! Detaylar haberimizde...

Survivor Melisa'nın sevgilisi ile mesajlaşması! Reyting yarışında pek çok yapımı geride bırakan Survivor'^da yaşanan bir an çok konuşulanlar arasına girdi. Survivor iletişim ödülünü Sema kazandı ve yanında Melisa'yı götürdü. Melisa'nın sevgilisi ile mesajlaşması ise sosyal medyada olay oldu. İşte Survivor Melisa'nın sevgilisi ile mesajlaşması! Merak edilen detaylar haberimizde...

 Acun Ilıcalı'nın sunucculuğunu üstlendiği Survivor hayranlıkla izleniyor. Yarışmacılar birbirleri ile kıyasıya rekabet ediyor. İşletişim ödülünü bu hafta kazanan isim Seda oldu ve yanında Melisa'yı ödüle götürdü. Melisa ve sevgilisinin mesajlaşması ise gündeme oturdu.

Konuşması istediği şekilde geçmeyen Melisa teknoloji evinde gözyaşlarını tutamadı.

"BİR ŞEY OLMUŞ BENİM ALTINCI HİSSİM KUVVETLİ"

Melisa, 'İki senedir görüştüğüm erkek arkadaşım değil sanki. Bir şey olmuş. Benim altıncı hissim kuvvetli. Bir şey var' dedi. Melisa'nın moral bozukluğu adada da devam etti.

ACUN ILICALI'DAN YARDIM İSTEDİ

Melisa'nın hayal kırıklığı ada konseyinde de gündeme geldi. Ada konseyinde olayı soran Acun Ilıcalı'ya üzüntüsünü anlatan Melisa görüşmek için yardım isteyeceği söyledi ancak olumsuz yanıt aldı. Melisa, iki yıldır beraber olduğu erkek arkadaşının tavrını bildiğini ancak bu defa farklı davrandığını söyledi.

"AYRICALIK GÖSTERİLECEK BİR DURUM DEĞİL"

Melisa, 'Geceleri uyuyamıyorum. İletişim bozukluğu diye düşünerek kendimi avutmaya çalışıyorum' dedi. Acun Ilıcalı, Melisa'yı anladığını ancak bu durumun ayrıcalık gösterilecek bir durum olmadığını söyledi.

Survivor Melisa'nın sevgilisi! İşte o mesajlar...

MELİSA EMİRBAYER KİMDİR?

2 Kasım 1995 İzmir doğumlu Melisa Emirbayer, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yüzme Antrenörlüğü bölümü son sınıf öğrencisi. 2002 senesinde ailesinin yönlendirmesi ve hiperaktifliği sonucu yüzme sporu ile tanıştı. Fatih Koleji Spor Kulübü’nde yüzmeye başladıktan sonra ilk önce Galatasaray Spor Kulübü’ne, 5 yıl sonra da Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer oldu. Bu kulüpte branşı olan kurbağa stilinde her kategoride birçok Türkiye şampiyonlukları oldu. 200 metre kurbağa branşında Türkiye rekoru kırıp milli takıma adım attı. 2009 senesinde başlayan milli takım serüveni ile birlikte birçok organizasyonda başarılar elde etti. Kariyerini 2018 yılında noktaladı ve Göztepe Spor Kulübü yüzme şubesinde antrenörlük yaptı.

 SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNLARINI KİM KAZANDI?

Survivor'da Cumartesi günü oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye kazandı. İkinci dokunulmazlık oyununda ise kıyasıya bir mücadele vardı. Yunanistan hızlı bir çıkış yaparak ikinci dokunulmazlığı kazandı. Bayrak yarışına gidilen dokunulmazlık oyununda Yunan takımı 3-2 yenerek bu hafta eleme potasına çıkmadı.

Survivor Melisa'nın sevgilisi! İşte o mesajlar... ile ilgili etiketler Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.