Survivor Melis kim? Melis Sezer kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Survivor Melis Sezer kimdir takipçiler tarafından aranmakta. Survivor 2021 yarışmasının ünlüler takımında yer alan isimlerinden Melis Sezer kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, instagram hesabı nedir gibi detayları sizler için hazırladık.

Survivor 2021 yarışmacılarından Melis Sezer en dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Ocak ayı ilk haftasında başlayacak Survivor 2021 yarışmasında ünlüler takımında yer alan yarışmacılardan birisi olan Melis Sezer, Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası‘nda ana tablosunda yer alan ilk Türk tenişçidir.

Survivor Melis Sezer kimdir?

Survivor 2021 ünlüler takımında yer alan Melis Sezer, kendisi hakkında merak edilen tüm detayları takipçileri ile paylaştı.

Survivor Melis Sezer

2 Haziran 1983 tarihinde İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelen Melis Sezer; 1,68 boyunda bir tenisçidir. İkizler burcu olan Melis Sezer, henüz 15 yaşında iken “Club İstanbul Tenis Akademisi” ne davet almıştır.

Survivor Melis Sezer

Junior branşında dünyada 1040. sırada iken ünlü tenis antrenörü Gavin Hopper ile tanışarak onunla çalışma şerefine nail olmuştur. ENKA Spor Kulübü çatısı altında kariyerine devam eden Sezer, 2010 senesinde Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası‘nda ana tabloda yer alan ilk Türk tenisçi unvanını almıştır.

Survivor Melis Sezer

Tenis kariyeri başarılarla dolu olan Melis Sezer, özellikle Rus Elena Dementiava ve erkek tenisçilerden ise Roger Federer‘i izlemeyi çok sevdiğini her fırsatta dile getirmiştir. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından organize edilen turnuvada Sezer – Jacqueline Cabaj Awad ikilisinin şampiyon olduğu açıklanmıştır.

Melis Sezer Kariyer Bilgileri

Tekler

Kariyer rekoru : 91 – 79

Toplam Kupa : 9 ITF

En yüksek Sıralama Numarası : 336 – (3 Mart 2014)

Güncel sıralama Numarası :  618 – (3 Mart 2018)

Çiftler

Kariyer rekoru : 69 – 66

Toplam kupa : 27 ITF

En yüksek Sıralama Numarası : 219 – (19 Mayıs 2014)

Güncel sıralama Numarası : 428 – (3 Mart 2018)

Melis Sezer, Instagram’da 4,789 takipçisi bulunan @melissezer__ hesabını kullanıyor.

Survivor Melis kim? Melis Sezer kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? ile ilgili etiketler Survivor Melis Sezer Survivor Melis Sezer Survivor ünlüler Melis Sezer
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.