Survivor kim kazandı? 13 Nisan Voleybol maçını hangi takım kazandı?

Survivor kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Survivor hızla devam ediyor. Dün yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı’nın, voleybol maçını kazanan takımın alacağı ödülü açıklamasıyla yarışmacılar büyük bir rekabetle yarıştı. Survivor'da ödül oyununu kimin kazandığı merak ediliyor. Peki, Survivor hangi takım kazandı? 13 Nisan Voleybol maçını hangi takım kazandı? Detaylar haberimizde..

Survivor kim kazandı? TV8 televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarından olan Survıvor hızla devam ediyor. Yarışmada dün neler yaşandığı ve hangi takımın kazandığı arama motorlarından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Dünkü yayınlanan bölümde ünlüler ile Gönüllüler, ödül oyununda kum sahada voleybol maçında karşı karşıya geldi. Peki, Survivor kim kazandı? 13 Nisan Voleybol maçını hangi takım kazandı? Detaylar haberimizde..

Survivor neden yok? Survivor bu akşam var mı? 23 Haziran TV8 yayın ...

SURVİVOR KİM KAZANDI?

13 Nisan 2020 tarihli Survivor 45. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, ödül oyununda kum sahada voleybol maçında karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı’nın, voleybol maçını kazanan takımın alacağı ödülü açıklamasıyla yarışmacılar büyük heyecan yaşadı. Ilıcalı, kazanan takımın birleşme partisi evinde kalabileceğini, akşam yemeği ve sabah kahvaltısı yapabileceğini açıkladı. Kumda oynanan voleybol maçında takımlar üçer kişilik ekiplerle sahaya çıktı. Her sette beş sayı alan takım bir puan kazandı. Mücadelesi bol, heyecanı ödül oyununda inanılmaz oyun ortaya kondu. Büyük heyecana sahne olan ödül oyununu Gönüllüler Takımı 10-8 kazandı.

 

Survivor kim kazandı? 13 Nisan Voleybol maçını hangi takım kazandı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor 2020 canlı izle 13 Nisan kim kazandı ödül oyununu kim kazandı ödül oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.