Survivor kim elendi? Sms sıralaması belli oldu mu?

Survivor kim elendi? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de eleme heyecanı yaşanacak. Ünlüler ile gönüllüler arasında yaşanan kıyasıya yarışmalarda heyecanla dakikalar yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstleneceği ada konseyinde adaya kimin veda edeceği araştırılmaya başlandı. İşte Survivor kim elendi? Sms sıralaması belli oldu mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor kim elendi? Ünlüler ile gönüllüler arasında yaşanan kıyasıya yarışmalarda heyecanla dakikalar yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstleneceği ada konseyinde adaya kimin veda edeceği araştırılmaya başlandı. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de eleme heyecanı yaşanacak. İşte Survivor kim elendi? Sms sıralaması belli oldu mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımından bir yarışmacı eleme potasına gönderildi. Survivor eleme adayının belirlendiği ada konseyinde Cemal Can'ın gözyaşları konseye damgasını vurdu. Survivor'da dün akşam ilk eleme adayı Cemal Can oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ? KİM GİTTİ?

Tayfun, Ceyhun ve Evrim'in girdiği eleme potasında, en az SMS oylaması alarak Survivor'a ve adaya veda eden isim TAYFUN oldu.

SURVİVOR TAYFUN ERDOĞAN KİMDİR?

4 Kasım 1991 yılında Bursa'nın Osmangazi ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini Bisaş İlköğretim Okulu'nda tamamlayan Survivor Tayfun, liseye Bursa Hasan Ali Yücel Lisesi'nde devam etti.

Uludağ Üniversitesi İşletme Önlisans mezunu Tayfun Erdoğan, Bursaspor alt yapısında futbol ile yakınlaştığını söylüyor ve Bursa'da yaşamaya devam ediyor.

SURVİVOR 2020 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 17 MART SALI

İletişim ödülünü kazanan takım "Gönüllüler" oldu.

Survivor kim elendi? Sms sıralaması belli oldu mu? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı TV8 Survivor eleme ada konseyi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.