Survivor Kim Elendi? 9 Mart Survivor All Star Kim Gitti? Oylama Yok, Veda Var!

Survivor 2022'de eleme heyecanı başladı. 9 Mart Survivor kim elendi sorusu da bu akşam belli oluyor. Oylamaların önceden yapılmasıyla birlikte bu akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından iki eleme adayı daha belirlenecek. Ardından ise daha önceden belirlenen iki eleme adayı ile birlikte bir veda gerçekleşecek. Peki Survivor kim gitti, kim elendi? İşte yanıtı...

Survivor kim elendi sorusunun yanıtı haberimizde. Her bölümü bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de eleme heyecanı sürüyor. 9 Mart Survivor kim gitti sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Nefes kesici mücadelelerden sonra 2 eleme adayı belirlenmişti. Bu akşam ise Ünlüler takımından 2 isim daha belirlenecek ve bir kişi daha önce oylamalar yapıldığı için adaya veda edecek. Survivor Kim Elendi? 9 Mart Survivor All Star Kim Gitti? Oylama Yok, Veda Var!

Survivor elenen isim 9 Mart Çarşamba akşamı belli oldu. Toplanan konseyde Yasin Obuz, Birsen Bekgöz ve belirlenecek iki isim arasından bir yarışmacı elenen isim oldu.

Survivor Kim Elendi? 9 Mart Survivor All Star Kim Gitti? Oylama Yok, Veda Var!

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Elenen ismin belli olacağı Survivor All Star 2022'de adaya veda eden isim daha önce oylama yapıldığı için bu akşam belli olacak. Survivor kim elendi sorusunun yanıtı oylamadan hemen sonra haberimzide olacak. Survivor 2022'ye 9 Mart akşamı veda eden isim Birsen Bekgöz oldu.

Survivor Kim Elendi? 9 Mart Survivor All Star Kim Gitti? Oylama Yok, Veda Var! ile ilgili etiketler survivor kim elendi survivor all star kim gitti elenen isim kim
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.