Survivor kim elendi 9 Haziran 2020? Survivor 102.Bölüm SMS sıralaması! Survivor elenen isim belli oldu! Flaş ayrılık!

Survivor Kim elendi 9 Haziran 2020? Survivor 102.bölümde SMS Sıralaması! 9 Haziran Survivor kim elendi soruları 9 Haziran salı akşam Survivor'da belli oluyor. Survivor eleme adayları daha önce belli olmuştu. Survivor Mavi kırmızı takım SMS Sıralaması sonucu da Salı akşamı belli olacak. Peki Survivor'da kim elendi? 9 Haziran Survivor elenen isim YUNUS EMRE oldu İşte Survivor ünlüler gönüllüler 9 Haziran SMS Sıralaması ve Survivor elenen isme dair detaylar...

Survivor Kim Elendi sorusu 9 Haziran akşamı merak konusu oldu. İletişim oyununun oynandığı 9 haziran salı akşamı Survivor iletişim oyununu mavi takım Evrim'in son dakika kazanmasıyla kazandı. SPeki survivor kim elendi? Eleme adayları daha önce belli olmuştu. 102. bölümde Mavi ve Kırmızı takım SMS sıralaması da belli olacak. TV 8'in fenomen yarışması Survivor elenen isimin belirleneceği 9 Haziran Salı akşamı adaya bir isim veda edecek. Elenen isim belli oldu! İşte Survivor elenen kim oldu, SMS Sıralaması ve Survivor detaylar...

SURVİVOR 9 HAZİRAN ELENEN İSİM KİM OLDU? FLAŞ AYRILIK!

102. ve son bölümüyle ekrana gelen Survivor elenen isim üzerine yoğunlaştı. Dokunulmazlık sonrası eleme adayları Cemal Can ve Barış aday olmuştu. Peki Survivor 9 Haziran Salı akşamı elenen isim kim oldu? Ünlüler Takımı’ndan bir isim halk oylamasına göre adaya veda etti. İşte detaylar…

9 HAZİRAN SURVİVOR KİM ELENDİ SORUSUNA YANIT BURADA

Survivor Mavi ve Kırmızı takımlarda en çok oy alan yarışmacılar MAVİ TAKIM'da Nisa ve CEMAL CAN olurken, KIRMIZI TAKIM'da Barış Murat Yağcı ve Sercan Yıldırım oldu. Dolayısıyla eleme adayları Kırmızı takımdan Yunus Emre ve Berkan oldu. Mavi takımdan ise eleme adayları Survivor Yasin ve Survivor Evrim oldu.

SURVİVOR ELENEN İSİM 9 HAZİRAN AKŞAMI YUNUS EMRE  OLDU

SURVİVOR 10 HAZİRAN YENİ TAKIMLAR BELLİ OLDU MU? YENİ KAPTANLAR KİM OLACAK?

 

 

SURVİVOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Survivor kim elendi 9 Haziran 2020? Survivor 102.Bölüm SMS sıralaması!  Survivor elenen isim belli oldu! Flaş ayrılık!

9 Haziran Salı Survivor kim elendi? | SMS Sıralaması


Survivor yeni bölümü bu akşam TV8’de ekranlara geldi. Mavi ve kırmızı takımlar kurulduktan sonra, iki dokunulmazlık oyunu oynadılar.

Dokunulmazlık oyununun ilkini kırmızı takım kazanmış ve mavi takım eleme adayı olarak Cemal Can’i belirlemişti. İkinci dokunulmazlık oyununda ise kazanan takım maviler olmuştu.

Kırmızı takım, ada konseyinde ise aday olarak Barış’ı seçti. Buna göre Cemal Can ve Barış dokunulmazlık oyunları sonrasında iki aday olarak çıktı. Öte yandan iki aday da, sms birincilerine göre belli olacak. SMS birinciler birer isim söyleyecek.

SMS birincileri, halk oylamasına göre belli olacak. Toplamda dört adayın çıkmasının ardından bu defa sms sıralamasına göre elenen yarışmacı kim sorusu cevap bulacak.

Tüm bilgiler, haberimizde yer alacak.

Survivor 9 Haziran Salı sms sıralaması Acunn.com video izle


Survivor 2020’de adaya veda eden isim bu gece sms sıralamasına göre belli olacak. Mavi ve kırmızı takımlar, bu hafta dokunulmazlık oyunlarını oynamış, iki takım da birer oyun kazanmıştı.

Konseyde, mavi takımdan Cemal Can ve kırmızı takımdan Barış aday olarak çıkmıştı. Yarışmacılar, stratejik bir karar vererek eleme adayı çıkardıklarını da belirtmişlerdi.

Survivor’un bu akşamki 102. yeni ve son bölümünde ise öncelikli olarak iletişim oyunu oynanacak, ardından, ada konseyi gerçekleşecek. Konseyde sms birincileri ise birer isim daha verebilecek ve toplam dört aday çıkacak.

SMS birinciler ve Survivor’dan elenen isim ise Acunn.com Survivor sms sıralamasına göre belli olacak. Tüm bilgiler ise haberimizde yer alacak.

Survivor sms sıralaması video!

Survivor kim elendi 9 Haziran 2020? Survivor 102.Bölüm SMS sıralaması! Survivor elenen isim belli oldu! Flaş ayrılık! ile ilgili etiketler Survivor survivor kim elendi survivor 9 haziran salı survivor elenen isim survivor adaya veda isim survivor konsey 9 haziran survivor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.