Survivor Kim Elendi? 7 Şubat Survivor Kim Gitti? Eleme Adayları Kimler Oldu?

Survivor 2022 yeni bir eleme heyecanı yaşanıyor. 7 Şubat 2022 Çarşamba akşammı toplanan eleme konseyinde eleme adaylarından Furkan, Bora, Gizem ve Sercan Yıldırım vedaya aday isimler oldu. SMS oylamasının yapılacağı akşam 'Survivor kim elendi, Survivor kim gitti' soruları da yanıtını bulacak.

Survivor All Star 2022 kim elendi sorusu bu akşam yanıtını bulacak. 7 Şubat 2022 Çarşamba akşamı yapılacak SMS oylaması sonucu en az SMS oyu alan yarışmacı adaya veda edecek.

Eleme potasında ismi olan ve sürgün adasına giden isimlerden biri survivor şampiyonu olma hayallerine veda edecek.

Survivor 2 Şubat Kim Elendi, Kim Gitti?

All Star 2022'de 7 Şubat 2022 Çarşamba günü toplanan eleme konseyinde en az SMS oyu alan yarışmacı kim gitti sorusuna yanıt olacak.

Survivor Eleme Adayları Kimler?

1. Eleme adayı : Birsen Bekgöz

2. Eleme adayı : Bora

3. Eleme adayı : Furkan

4. Eleme adayı : Gizem Memiç

Survivor Kim Elendi? 7 Şubat Survivor Kim Gitti? Eleme Adayları Kimler Oldu? ile ilgili etiketler survivor kim elendi survivor kim gitti 2 şubat survivor kim gitti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.