Survivor kim elendi? 30 Mart Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2022 All Star yarışmasında ünlüler ve gönüllüler, yeni bir ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Gerçekleştirilen üç dokunulmazlık oyunu ardından dört eleme adayı da belirlenmişti. Ödül yarışının ardından dört gitme adayı arasından Survivor adasına veda eden isim belli oluyor. Peki, 30 Mart Survivor'da kim gitti?

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'da iki takım da haftanın ödül oyunu için kıyasıya mücadele sergiledi. Üç dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler, ödülün kazananı olmak isterken ünlüler de bir oyunu daha almak için performans sergiledi. Ardından belirlenen eleme adayları arasından adaya veda eden isim açıklanıyor. İşte, Survivor 2022'de yaşananlar..

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın ilk ödül oyunu için yarışmacılar parkurda büyük mücadele verdi. Ödül ise kanıyarık ve pilav menüsü oldu. Kadınlar mücadelesini geriden gelerek kazanan gönüllüler oldu. Ödül oyununu Gönüllüler kazandı. 

SURVİVOR KİM ELENDİ 30 MART?

Haftanın gitme adayları üç dokunulmazlığı da kaybeden gönüllüler takımından çıktı. Eleme adayları; Evrim, Yasin, Gökhan ve Hikmet olurken adaya veda eden isim Yasin Obuz oldu.

Survivor kim elendi? 30 Mart Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? ile ilgili etiketler Survivor kim gitti kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.