Survivor Kim Elendi? 19 Ocak Survivor SMS oylaması ile Kim Gitti? 2022 Survivor ilk elenen kim?

tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star'da eleme gecesi yaşanıyor. Yeni sezona yeni kurallarla başlayan Survivor'da bilindiği gibi sürgün kampına giden 4 eleme adayından biri yapılan SMS oylaması ile adaya veda edecek. Şimdiye kadar yapılan dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takımlar arasından seçilen 4 isim arasından biri 19 Ocak 2022 Çarşamba akşamı adaya veda edecek. Peki Survivor Kim Elendi? 19 Ocak Survivor SMS oylaması ile Kim Gitti? 2022 Survivor ilk elenen kim?

Survivor kim elendi, kim gitti? Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı Survivor 2022 All Star yarışmasında yapılan 4 dokunulmazlık oyunu sonucunda belirlenen eleme adayları yeni kurallar gereği Sürgün kampına gitmişti. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasından seçilen eleme adaylayı 19 Ocak 2022 Çarşamba akşamı toplanacak konseyde adaya veda edecek. Survivor SMS oylaması ile belirlenecek isim Survivor'a veda edecek ilk isim olacak.

Survivor 2022'de ilk elenen isim Gizem Kerimoğlu oldu. 

SURVİVOR İLK HAFTA İLK VEDA!

15 Ocak Cumartesi akşamı başlayan Survivor 2022 All Star, nefes kesen mücadelerle devam ediyor. Acun Ilıcalı bilindiği gibi ilk hafta bir sürpriz yapmış ve yeni kuralları açıklamıştı. Bu yeni kurallara göre ise dokunulmazlık oyunlarında kaybeden takımlardan bir kişi sürgün kampına gidecekti.

Son dakika: Survivor All Star'da sürgün kampındaki Gizem isyan etti -  Magazin Haberleri - Milliyet

İlk hafta oynanan dört dokunulmazlık oyunu neticesine göre Ünlüler ve Gönüllüler takımlarından ikişer kişi Sürgün kampına gitti. Bu eleme adayları da Sercan Yıldırım, Birsen Bekgöz, Hikmet ve Gizem Kerimoğlu oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'a ilk veda edecek elenen isim toplanacak ada konseyinde açıklanacak. Yarışmanın 5. bölümünde yapılacak SMS oylaması sonrası Survivor kim elendi sorusu da yanıtını bulacak.

Eleme Potasında Kimler Var?

Yarışmanın ilk haftasında yapılan oyunların sonuçlarına göre eleme potasına 4 kişinin ismi yazıldı. İşte eleme adaylarının isimleri..

1- Birsen

2- Sercan

3- Gizem

4- Hikmet

Survivor 2022'de ilk elenen isim Gizem Kerimoğlu oldu. 

Survivor Kim Elendi? 19 Ocak Survivor SMS oylaması ile Kim Gitti? 2022 Survivor ilk elenen kim? ile ilgili etiketler Survivor survivor kim elendi kim gitti survivor eleme elenen isim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.