Survivor kim elendi? 19 Ocak Survivor kim elendi, kim gitti?

Survivor 2021 eleme adayları belli oldu. 19 Ocak Salı akşamı TV8'de yayınlanan Survivor kim elendi sorusu için konsey toplandı. Ünlülerden İlayda, Gönüllüler takımından Sancakay eleme adayı olmuştu. Bugün üçüncü eleme adayının belli olmasının ardından adaya veda edecek isim belli oldu. Peki, Survivor kim elendi?

TV 8 ekranlarının en mücadeleci programı Survivor 2021'de eleme heyecanı devame diyor. Birbirinden güçlü isimlerin yarıştığı Survivor'da 3 eleme adayı arasından adaya veda edecek isim bu akşam belli oldu. En az SMS alan yarışmacı adaya veda etti. Peki, 19 Ocak 2021 Survivor kim elendi, kim gitti?

SURVİVOR KİM ELENDİ?

19 Ocak 2021 Survivor Ünlüler ve Gönüllüler arasında SMS sıralaması en düşük olan yarışmacı elendi. Buna Göre Dora, Sancakay, Öykü ve İlayda dörtlüsü arasında elenen kişi belirlendi. Survivor 2021 elenen isim Gönüllüler takımından Sancakay oldu.

Ekranların uzun soluklu yarışma programı Survivor yine çok özel bir hafta ile izleyici karşısına çıktı. Kıran kırana geçen dokunulmazlık oyunlarında gönüllüler takımı ile ünlüler takımı yarışmada biraz daha fazla kalabilmek için üst düzey performans gösterdi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kazandı. Dokunulmazlık oyunları sonrasında ünlüler takımından İlayda, gönüllüler takımından ise Sancakay eleme adayı oldu. Üçüncü eleme adayı ise bu akşam açıklanacak.

Survivor kim elendi? 19 Ocak Survivor kim elendi, kim gitti?

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Heyecanla takip edilen Survivor 2021’in bu haftaki elenen ismi henüz belli olmadı. Eleme konseyi toplandıktan sonra Acun Ilıcalı yarışmaya veda eden ismi açıklayacak.

 

Survivor kim elendi? 19 Ocak Survivor kim elendi, kim gitti? ile ilgili etiketler Survivor survivor kim elendi survivor kim gitti survivor eleme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.