Survivor kim elendi? 12 Ocak Survivor elenen isim belli oldu mu?

Survivor 2021'de eleme heyecanı yaşanıyor. 12 Ocak Salı akşamı TV8'de yayınlanan Survivor eleme sonuçlarına göre adaya ilk veda isim de belli oldu. Acun Ilıcalı'nın sunucluğunu yaptığı Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Survivor 2021'de ilk eleme heyecanı için heyecan dorukta. Dominik'te gerçekleşem eleme oyunları sonrası eleme adayları da belli oldu. Buna göre Survivor 2021'e veda ederek elenen isim haberimizde.

SURVİVOR KİM ELENDİ? 12 OCAK 2021

Dikkat çeken yarışma Survivor eleme heyecanı ile ekrana geldi. Çıkarılan iki eleme adayının yanı sıra üçüncü eleme adayı ile de adaya veda edecek isim belli oluyor. Acın Ilıcalı, rakiplerinden en az puanı alarak Survivor adasına veda eden isimi açıkladı. Oylama sonuçlarına göre Sena adaya veda etti.

Survivor kim elendi 12 Ocak 2021? Survivor Reşat mı Dora mı Sena mı elendi?

Survivor'da 12 Ocak 2021 tarihinde elenen isim belli oldu. Survivor 2021'de ilk elenen isim Sena oldu. SMS oylarına göre eleme adayları arasında en az oyu alan Sena oldu.

Survivor'da 1. Poyraz, 2. Reşat oldu.

Survivor kim elendi? 12 Ocak Survivor elenen isim belli oldu mu? - Resim : 2

 

 

Survivor kim elendi? 12 Ocak Survivor elenen isim belli oldu mu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 eleme kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.