Survivor İsmail Balaban'ın inanılmaz pozları! Etkileşim rekoru kırdı! Tam şampiyonluğa koşarken...

Survivor İsmail Balaban'ın inanılmaz pozları! Etkileşim rekoru kırdı! Tam şampiyonluğa koşarken! Survivor 2021 şampiyon adayları arasında gösterilen İsmail Balaban'ın bu fotoğraflarına sosyal medyada beğeni ve yorum yağıyor. İşte son günlerin en çok konuşulan Survivor yarışmacısı İsmail Balaban'ın büyük ilgi gören o pozları...

Survivor İsmail Balaban'ın inanılmaz pozları! Etkileşim rekoru kırdı! Tam şampiyonluğa koşarken...

tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma Survivor 2021 artık sona doğru geliyor. Finale çok az bir zaman kala Batuhan ve Dora elendi. Kritik virajda artık tüm isimler final için ter dökecek. Survivor finaline kalabilmek için geriye kalan tüm yarışmacılar ellerinden gelenin fazlasını yaparak kupaya uzanmanın yollarını arayacak.

Survivor elemeleri sonrasında kalan yarışmacılardan ikisi Survivor şampiyonluğu için en büyük aday gösteriliyor. Bunlar Survivor İsmail Balaban ve Poyraz. İki isminde çok büyük bir hayran kitlesi var. Finalde smsler yarışacak. Yarışmanın geçmiş yıllarında çok büyük sürprizler yaşanmış, kesin şampiyon denilen isimler yarışmayı kazanamamıştı.

Bu sezonunda sonuna gelindi ve izleyiciler destekledikleri yarışmacının şampiyon olabilmesi için en az yarışmacılar kadar çaba harcıyorlar. Sosyal medyada başlatılan gündem çalışmalarının yanı sıra fan gruplarının yaptığı sms kampanyaları birinciyi belirleyecek. Girdiği her yarışta, katıldığı her turnuva ve platformda hep yukarıyı hedefleyen İsmail Balaban'ın, Survivor 2021'de şampiyon olup olamayacağı oldukça merak ediliyor.

Survivor İsmail Balaban'ın inanılmaz pozları! Etkileşim rekoru kırdı! Tam şampiyonluğa koşarken... ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 Survivor İsmail Balaban ismail balaban survivor ismail poyraz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.