Survıvor ilk Dokunulmazlık Oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kimler oldu?

Survıvor 2018 başladığı günden itibaren büyük bir merak ile izleyici tarafından izleniyor. Ada yaşamındaki yarışmacıların arasındaki yaşananlar ve oyunlardaki heyecanıyla tam gaz devam ediyor. İlk ada konseyi Gönüller takımından bir isim All Star takımına geçmesi için gerçekleştirilmişti. Şimdi ise yarışmacılar adada kalmak için yarışacaklar. İlk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kimler oldu?Merak edilen soruların cevabı detayları ile haberimizde...

İddialı yarışmacıları Survıvor 2018 ekranlara damga vurdu. Oyunlardaki kıyasıya rekabet izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla izleniyor. Ödül oyunları sonrasında adada kalmak için yarışmacılar dokunulmazlık oyununda yarışacaklar. İki takımda yarışmacı kaybetmemek için çabalayacaklar. Adada kama yarışını hangi takımın kazanacağı ise herkes tarafından merak ediliyor. Peki ilk Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kimler oldu? Detaylar haberimizde...

cats


6.BÖLÜMDE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyununun ilk mücadelesinde Ümit Karan Melih'e karşı yarıştı ve bu mücadelede Ümit Karan galip geldi. İkinci mücadelede Sahra ile Gizem arasında oynanan oyunda kazanan taraf Sahra oldu ve All Starlar durumu 2-0 yaptı. Üçüncü mücadelede Murat Ceylan ile Marcus yarıştı ve Gönüllüler durumu 2-1 yaptı. Dördüncü mücadelede Funda ile Merve yarıştı ve Merve kazanarak durumu 3-1 yaptı. Bir sonraki yarış ise Nihat Doğan ile Cumali Akgül arasında gerçekleşti. Nihat Doğan bu yarıştan galip geldi, durum 4-1.

Altıncı mücadelede Nevin ile Damla arasında oynanan yarışta Damla durumu 5-1 yaptı. Yedinci karşılaşmada Ramazan ile Turabi yarıştı ve kazanan taraf Turabi oldu, durum 6-1. Sekizinci yarışta Sema Yağmur'a karşı yarıştı, kazanan taraf Sema oldu ve durum 7-1. Bir sonraki yarışta Nihat Doğan ile Anıl yarıştı ve Nihat Doğan bu yarıştan galip geldi, durum 8-1. Onuncu mücadelede Funda ile Sahra yarıştı ve Sahra durumu 9-1 yaptı. Yarışmanın son mücadelesi ise Murat Ceylan ile Anıl yarıştı, Murat bu karşılaşmadan galip gelerek yarışmanan kazanan takımını açıkladı, durum 10-1..Dün akşam yapılan ödül oyunun galibi 10-7 ile All Star oldu. Oyun sonrası sandiviçlerini yiyen All Star takımının yüzü gülüyordu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Ünlüler oyunu kazandı ve 10-3'lük skor ile dokunulmazlığı kazanan ekip oldu. Gönüllüler takımı ise ada konseyinde Cumali, Yağmur ve Marcus isimlerini eleme adayları olarak çıkardı.

2018 SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

Survivor 2018'in ünlüler kadrosunda bir hayli iddialı yarışmacılar var.

Hilmi Cem İntepe
Survivor’ın gerçek şampiyonu kim göstermeye geliyorum?

Merve Aydın
Sizce de Survivor bir kadın şampiyonu hak etmiyor mu? İşte bu sene, o sene!

Murat Ceylan
Aradan beş sene geçmiş, bilenler bilmeyenlere söylesin. Bakalım bizde ne değişmiş.

Nihat Doğan
Survivor’da mesele kasların büyük olması değil, yüreğin büyük olmasıdır.

Turabi Çamkıran
İki Survivor yoktum, demişler ki ‘Turabi öldü’. Survivor’In kralı Turbo Turabi geri döndü.

Sema Aydemir
Yapılacak her şeyi yaptım. Rekorları değil, şampiyonluğu istiyorum.

Adem Kılıççı
Virgül bırakmıştım, nokta koymaya geliyorum.

Nagihan Karadere
Hazır olun, parkurun kraliçesi geliyor.

Hakan Hatipoğlu
Birisinin artık kral çıplak demesi lazım geliyorum.

Ümit Karan
Survivor’da hayatta kalmak tecrübeyse, tecrübe kaptanın yol haritasıdır

Damla Can
Tecrübelerimi yanıma aldım bu defa daha fazlası için gidiyorum.

Sahra Işık
Varmak istediğim noktaya henüz ulaşmamış olabilirim. Ama dün olduğum noktadan daha ilerideyim.

images

2018 SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR

Cumali Akgül
Anadoluyu yürüyerek geldim. Şimdi koşa koşa şampiyon olmaya gidiyorum.

Birsen Bekgöz
Kendimi aşmaya gidiyorum.

Ramazan Kalyoncu
Amacım en iyilerle yarışmaktı. Kısmet bu seneyeymiş.

Gizem Kurtulan
Survivor benim için hırs, güç ve başarı demek.

Melih Özkaya
Rakiplerimin gücü ve tecrübesi beni motive ediyor.

Yağmur Banda
Ben Yağmur. Adımdan değil ardımdan kopacak fırtınadan korksunlar.

Ecem Karaağaç
Survivor'da hayatta kalmak zor, benimle yarışmanın zorluğu ise tarif bile edilemez.

Nevin Yanıt Baltacı
Rakip takıma en güçlü yanıtı vermeye geliyorum.

Anıl Berk Baki
Sadece çıkar yarışırım, galibiyet arkamdan gelir.

Funda Alkayış
Rakiplerimin gücünü herkes biliyor. Ama benim ne kadar güçlü olduğumu kimse bilmiyor.

Gamze Aksu
Zayıflık bedende değil bedendedir. Survivor'da buna yer yok.

Marcus
Survivor'ın ruhani dengesini korumaya ve yükseltmeye geldim.


ÖDÜL OYUNUNDA OYNAMAYANLAR

Gönüllüler takımında Birsen, All Star takımında ise Ecem rahatsızlığından dolayı oyunda oynamadı.

TV 8 TARİHÇESİ

TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Mart 2016'da NBA yayın haklarını almıştır.Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı.TV8, 9 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.13 Kasım 2013'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır.Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.

Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 2016'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı.

indir_2

SON ŞAMPİYON OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken sporcu kimliği ile ilgililerin dikkatini çekmiştir ve sonrasında da Fenerbahçe’de lisanslı kürek sporu yapmıştır, 10 yıl kürek takımında yer almıştır. Kürek sporuna erken yaşlarda başlayan Ogeday Girişken, bu spor alanında ülkemize birçok başarı kazandırtmış ve onurlandırmıştır. Dünya sıralamalarında da yer alan Ogeday Girişken, 300 bin kişi arasından Survivor 2017 Gönüllüler Takımı’na seçilmiştir. Yarışmanın başlamasından sonra, iyi performansı ile kısa sürede ilgi odağı olmuştur.

Yaşı küçük olsa da Ogeday Girişken, yarışma boyunca olgun davranışlar sergilemektedir. İki kez dokunulmazlık oyununda birinci olmuştur ve dokunulmazlık kolyesini takmıştır. Ogeday Girişken, başarılarını genelde kardeşine armağan ediyor.

Şu an 24 yaşında olan Ogeday Girişken, Marmara Üniversite’sinde eğitimine devam ederken ve sonrasında Fenerbahçe bünyesinde kürek dalında lisanslı sporcu olarak yer almıştır. Litvanya’da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyona’sında ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek dünya çapında gerçekleşen bu organizasyondan alnının akıyla çıkmayı başarmıştır ve 8. olmuştur. Ayrıca milli sporcu 1,84 boyunda ve 80 kilodur.

Survıvor ilk Dokunulmazlık Oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayı kimler oldu? ile ilgili etiketler survivor 2018 ilk dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı ilk eleme adayları kimler oldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.