Survivor İlayda Velibeyoğlu kimdir? Neden erken veda etti?

Survivor İlayda Velibeyoğlu kimdir? Survivor 2020 yarışmasına geç katılıp kısa bir süre kaldıktan sonra ayrılan İlayda Velibeyoğlu'nun kim olduğu ve neden ayrıldığı merak konusu oldu.

Survivor 2020 programı dün akşam Galaport'ta yaptığı görkemli finalle ekranlara veda etti. Final gecesine konuk olan eski yarışmacıları da söz hakkı aldı. Survivor 2020'nin final gecesinde söz alan İlayda Velibeyoğlu, 3 senedir Survivor'a başvurduğu, kısmetin 3. sınıfta iken olduğunu, yedek olarak kabul edildiğini söyledi. Fakat çok istemesine rağmen "Doğru yer, yanlış zamanlama." diyen Survivor İlayda, çok zor olduğunu, bu yüzden 4 günde pes ettiğini söyledi. İlayda Velibeyoğlu, Dominik Cumhuriyeti'nde 2 hafta, Survivor'da dört kaldığını da açıkladı.

Survivor İlayda Velibeyoğlu kimdir? Neden erken veda etti?

SURVIVOR İLAYDA VELİBEYOĞLU KİMDİR?

İlayda Gökdeniz Velibeyoğlu, 1999 yılında Almanya/ Frankfurt’da doğdu. Medipol Üniversitesi Tıp fakültesi 3. Sınıf öğrencisi ve profesyonel sporcu. Vakıfbank spor kulübünde başlayarak birçok takımda lisanslı voleybol oynadı. Daha sonra Fenerbahçe’ de lisanslı kürek çekti. Türkiye Şampiyonalarına katıldı. Şu anda aktif fitness yapıyor.

Survivor İlayda Velibeyoğlu kimdir? Neden erken veda etti? ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı İlayda Velibeyoğlu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.