Survivor İlayda kim? İlayda Şeker kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Survivor İlayda Şeker kimdir takipçiler tarafından aranmakta. Survivor 2021 yarışmasının gönüllüler takımında yer alan isimlerinden İlayda Şeker kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, ne iş yapıyor, instagram hesabı nedir gibi detayları sizler için hazırladık.

Survivor 2021 yarışmacılarından İlayda Şeker en dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Ocak ayı ilk haftasında başlayacak Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan birisi olan İlayda Şeker, güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkat çekmekte.

İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan İlayda Şeker, kendisi hakkında merak edilen tüm detayları takipçileri ile paylaştı.

Survivor 2021 İlayda Şeker

1994 doğumlu ve 27 yaşında olan İlayda Şeker, Nevşehirli. 18 yaşına kadar ailesi ile birlikte Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yaşayan İlayda Şeker ailesinin halen daha orada ikamet ettiğini söyledi.

Daha sonrasında Sakarya Üniversitesi’ni kazanan İlayda Şeker, okulu bitirdikten sonrada İstanbul’a dedesinin yanına taşındığı ve şu anda çalışmadığını söyledi.

Survivor 2021 İlayda Şeker

İlayda Şeker, Instagram’da 18.9 bin takipçisi bulunan @ilayda13seker hesabını kullanıyor.

 

Survivor İlayda kim? İlayda Şeker kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? ile ilgili etiketler survivor 2021 İlayda Şeker Survivor İlayda Şeker Survivor gönüllüler İlayda Şeker
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.