Survivor İlayda annesi babası yok mu? Survivor İlayda Şeker'in ailesi yok mu?

Survivor 2021 tüm hızıyla devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor'da 13 Nisan akşamı İletişim oyunu oynandı. Programın takipçileri ise Survivor İlayda'nın annesi babası yok mu sorusuna yanıt aradı.

Survivor İlayda annesi babası yok mu, İlayda'nın ailesi nerede soruları bu akşam yayınlanan Survivor yeni bölümde en çok merak edilen detaylardan oldu.

13 Nisan 2021 Salı akşamı yayınlanan Survivor son bölümde Batuhan Karacakaya ile girdiği tartışma ile izleyicinin dikkatini çeken Survivor İlayda Şeker hakkında araştırmalar devam ediyor. İletişim oyunu sonrası ise programı takip edenlerin aklında Survivor İlayda'nın annesi babası yok mu sorusu yer aldı. 

SURVİVOR İLAYDA ANNESİ BABASI YOK MU?

Survivor 2021'e Ünlüler kadrosundan giren İlayda Şeker, İstanbul'da dedesiyle birlikte yaşamaktadır. 1994 doğumlu olan İlayda, Nevşehirlidir. 

18 yaşına kadar Nevşehir'de yaşayan Survivor İlayda, üniversite eğitimi için Sakarya'ya gelmiştir. 

İlayda Şeker kimdir? Survivor İlayda Şeker kaç yaşında ve nereli?

Survivor İlayda Şeker, 2021 Survivor'ın ilk bölümünde gerçekleştirilen konseyle birlikte gönüllüler takımından ünlüler takımıına geçti. Konseyde Acun Ilıcalı, gönüllüler takımına tek tek sorarak, ünlüler takımına kimin gitmesi gerektiği sorusunu yöneltti. İlayda Şeker gelişmenin ardından, 'mavi takımda yarışmak nasip olmadı Acun Bey, ünlüler yarışacağım kazanacağım, eminim, üzgünüm bu takımdan gittiğim için' demiştir.

Survivor İlayda annesi babası yok mu? Survivor İlayda Şeker'in ailesi yok mu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 survivor ilayda ailesi survivor ilayda annesi babası yok mu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.