Survivor İkinci Eleme Adayı İfşa Oldu! 21 Mayıs Dokunulmazlık Kaybeden Takım, Onu Seçti

Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunu heyecanı sürüyor. 21 Mayıs Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim kazandı merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana mücadelsinde kazanan takım belli oldu. Eleme adayı çıkartmak zorunda kalan Ünlüler takımı eleme adayını belirledi.

Her Bölümü ile Bir Başka Heyecan neden olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 21 Mayıs Survivor Dokunulmazlık oyunu kazanan takım Gönüllüler oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana mücadelesinde Survivor Nisa Bölükbaşı'nın sakatlanarak hastaneye kaldırıılması da parkura damga vurdu. Survivor İkinci Eleme Adayı İfşa Oldu! 21 Mayıs Dokunulmazlık Kaybeden Takım, Onu Seçti!

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı Srusu da yanıtını buldu. Haftanın ikinci eleme adayının belli olduğu 21 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyunun kaybeden takımdan çıkacak eleme adayı da ifşa oldu. 7 dokunulmazlık oyunu üst üste kazanan Ünlüler takımı bu kez başarıya ulaşmadı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star 2022'de eleme adayı kim oldu sorusunun yanıtı ifşa oldu. 21 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı haftanın ikinci eleme adayı olarak iki dev isim belirledi. Gelen son bilgilere göre ikinci eleme adayı Survivor Sude Burcu oldu.

Survivor 110. bölümünde yaşanacak bir sakatlık da herkesi korkuttu. Survivor Nisa Bölükbaşı'Ogeday Girişken'in kucağında hastaneye götürdüğü sahneler oldukça merak edildi.

Survivor İkinci Eleme Adayı İfşa Oldu! 21 Mayıs Dokunulmazlık Kaybeden Takım, Onu Seçti

Nisa Bölükbaşı'nın sağlık durumu konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Survivor İkinci Eleme Adayı İfşa Oldu! 21 Mayıs Dokunulmazlık Kaybeden Takım, Onu Seçti ile ilgili etiketler Survivor Ogeday Girişken Survivor 2022 survivor nisnisa bölükbaşı ünlüler dokunulmazlık oyunu kim kazandı eleme adayı kim oldu ifşa oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.