Survivor Hull City Ödülünü Kim Kazandı? 9 Mayıs Survivor İngiltere Ödülünü Kim Kazandı?

Survivor 2022'de ödül oyunu heyecanı sürüyor. 9 Mayıs Survivor İngiltere ödülünü kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın Survivor'a geri dönmesiyle birlikte oynanan ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıran kırana mücadele ederek Hull City ödülünü kazanmak için yarıştı. Peki Survivor bu akşamki Hull City ödül oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde...

Her ödül oyunu bir başka heyecan ve aksiyona neden olan Survivor All Star 2022'de Hull City oyununu kimin kazandığı merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın büyük ödül diye duyurduğu Survivor İngiltere ödülünü kim kazandı?

Survivor Hull City ödülünü kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Kırmızı ve Mavi takım arasında kıran kırana geçen mücadele sonunda Kadınlar oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Ancak sonraki erkeklerin mücadele ettiği oyunda kazanan takım Ünlüler oldu.

Survivor Hull City Ödülünü Kim Kazandı? 9 Mayıs Survivor İngiltere Ödülünü Kim Kazandı?

Survivor Hull City Ödülünü Kim Kazandı?

Survivor All Star 2022'de bu akşamki ödül oyunu mücadelesi nefes kesti. Kazanan takımın İngiltere'ye Hull City taraftarının önüne çıkacağı ödül oyununda final turu heyecanı sürüyor.

Survivor İngiltere oyununu kazanan takım ve Hull City macerası haberimizde olacak.

Survivor Hull City Ödülünü Kim Kazandı? 9 Mayıs Survivor İngiltere Ödülünü Kim Kazandı? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor hull city ödülü kim kazandı survivor ingiltere ödülü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.