Survivor Hilmi Cem ve Rodanthi sevgili mi?

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da aşk iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Survivor yarışmasında ünlüler takımında mücadele veren Hilmi Cem İntepe ve Rondanthi Kaparou'nun aşk yaşadığı iddia ediliyor. Kaparou ve İntepe, Instagram'da birbirlerini takibe aldı. Peki Survivor Hilmi Cem ve Rodanthi sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? Detaylar haberimizde...

Survivor Hilmi Cem ve Rodanthi sevgili mi? Survivor'ın geride bıraktığımız sezona dmaga vuran konulardan biri ise Hilmi Cem ve Rodanthi arasında geçen durumlar damgasını vurdu. Hilmi Cem İntepe ve Rondanthi Kaparou'nun aşk yaşadığı iddia ediliyor. Herkes ikilinin sevgili olup olmadığını merak ediyor. Peki Survivor Hilmi Cem ve Rodanthi sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Survivor Hilmi Cem ve Rodanthi sevgili mi?

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor yarışmasında ünlüler takımında mücadele veren Hilmicem İntepe ve Rondanthi Kaparou'nun aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Kaparou ve İntepe, Instagram'da birbirlerini takibe aldı.

 Survivor Yunanistan adasından yarışmacı Rodanthi Kaparou daha önce Hilmi Cem'den hoşlandığını açıklamıştı. Hilmi Cem İntepe ile Kaparou'nun aşk yaşadığı iddia edildi.Bu olaydan sonra, Survivor dönüşü ikilinin ne yapacağı merak ediliyordu. Şimdi de Hilmi Cem İntepe ve Rodanthi Kaparou'nun aşk yaşadığı iddia edildi. İkili Instagram'da birbirlerini takibe aldı.

BİRBİRLERİNİ TAKİP ETTİLER

Rodanthi Kaparou ve Hilmi Cem İntepe'nin  aşk yaşadığı iddia edildi. İkili Instagram'da birbirlerini takibe aldı.

HOŞLANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Survivor Yunanistan adasından yarışmacı Rodanthi Kaparou daha önce Hilmi Cem'den hoşlandığını açıklamıştı. Daha sonra Acun Ilıcalı, ada konseyinde Hilmi Cem İntepe'ye durumu "Yunan takımından senden hoşlanan birisi var. Türkiye Yunanistan Survivor oyununda, Yunan bir yarışmacı senden çok etkilenmiş. Kendisi bana 'Acaba ne zaman Türkiye'yle tekrar oyun oynayacağız' diye sordu. Soruda olayı çözdüm. Ne kadar boş bakıyorsam artık o anlattı" demişti.

AYNI TİŞÖRTLE PAYLAŞIM;

Rodanthi Kaparou'nun, Hilmicem'in tişörtüyle olan Instagram paylaşımı dikkat çekti.

Survivor Hilmi Cem ve Rodanthi sevgili mi? - Resim : 2

RODANTHİ KAPARO KİMDİR?

Rodanthi Kandiye Girit'ten geldi ve Markopoulo'da yaşıyor. Beden Eğitimi ve Spor Bölümü'nde eğitim gördü, Dansı seviyor.

HİLMİ CEM KİMDİR?

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Hilmi Cem İntepe, 1992'de Muğla'nın Menteşe ilçesinin Yenice mahallesinde doğdu. 18 yaşına kadar Bodrum'un Güvercinlik mahallesinde yaşadı. 17 yaşında latin danslarına yazıldı ve birçok kere salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmadaki dans gösterisiyle çıktı. 2013'te Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı. Daha sonra ise Survivor All Star'a da katıldı.

İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Yavuz karakteri ile yaptı. Sonrasında Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde rol aldı. 2016'da Bodrum Masalı'nda Kelebek karakterini canlandırdı.

SURVİVOR ALL STAR
Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.Haftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların %53.24 ünü Turabi %46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

SURVİVOR 2016
Survivor 2016 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

SURVİVOR 2017
Survivor 2017 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmekte olan yarışma Survivor Ünlüler-Gönüllüler formatındadır.

SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?
Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

Survivor Hilmi Cem ve Rodanthi sevgili mi? ile ilgili etiketler Survivor hilmi cem Rondanthi Kaparou sevgili mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.