Survivor Hanzade'nin hastalığı nedir? 2021 Survivor Gönüllüsü Hanzade ne hastası?

2021 Survivor Gönüllüler kadrosunde yer alan Hanzade'nin hastalığı sosyal medyada gündem oldu. Survivor Hanzade, daha önce Survivor Türkiye'nin sunuculuğunu yapmıştı. Survivor Hanzade hastalığını obsesif kompülsif bozukluk olarak açıkladı. Peki ama Survivor Hanzade kimdir, kaç yaşındadır, kimle evlenmiştir?

Survivor 2021 Gönüllüler kadrosunde yer alan Survivor Hanzade'nin hastalığını açıklaması sonrası takipçiler Hanzade'nin hastalğını merakla araştırmaya başladı.

SURVİVOR HANZADE'NİN HASTALIĞI NEDİR?

Survivor Hanzade'nin hastalığı obsesif kompülsif bozukluk olarak açıklandı.

Obsesif Kompülsif Bozukluk nedir?

Takıntı-zorlantı bozukluğu olarak da adlandırılan obsesif kompulsif bozukluk; kişinin tekrarlayıcı, rahatsız edici, kaygı verici, utandırıcı, korkutucu düşünceler, şüpheler, mantık dışı isteklerle mücadele ettiği; tüm bu olumsuzlukları kontrol edebilmek için, sıkıntısını bir nebze de olsa azaltmak için tekrarlayıcı bazı davranışları veya zihinsel uğraşları yerine getirdiği bir psikiyatrik bozukluktur.

Survivor Hanzade kimdir?

Survivor Hanzade 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Tam adı Hanzade Durmuş Ofluoğlu olan Survivor Hanzade aslen İzmirli'dir. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okuyan Hanzade Survivor, Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.

Var mısın? Yok musun yarışmasında tüm Türkiye onu tanıdı. Yarışmanın sonlarına doğru Acun Ilıcalı’nın teklifi ile Acun Medya bünyesinde çalışmaya başladı.

 

Survivor Hanzade'nin hastalığı nedir? 2021 Survivor Gönüllüsü Hanzade ne hastası? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 survivor hanzade
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.