Survivor Hanzade Ofluoğlu'nun evliliği tek celsede bitti

Survivor 2021'de gönüllüler takımında yarışan ve sunuculuk yapan 33 yaşındaki Hanzade Ofluoğlu'ndan kötü haber geldi. Ofluoğlu, 10 yıldır evli olduğu ve yakın zamanda boşanacaklarını açıkladığı eşi Saygun Ofluoğlu ile evliliğini tek celsede bitirdi.

Hanzade Ofluoğlu ile Saygun Ofluoğlu, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldıklarını ortak bir kararla duyurmuştu. Yarışmacı olarak katıldığı Survivor 2021 ile adından söz ettiren sunucu Hanzade Ofluoğlu, 2011 yılında hayatını birleştirdiği eşi Saygun Ofluoğlu ile boşandı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açan Hanzade ve Saygun Ofluoğlu çifti anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Hanzade Ofluoğlu - saygun ofluoğlu


YARIŞMA BOYUNCA EŞİNE OLAN ÖZLEMİNİ DİLE GETİRMİŞTİ

Mutlu bir birliktelik yaşayan çift Hanzade Ofluoğlu'nun 'Survivor 2021' yılı kadrosuna katılmasıyla kısa bir ayrılık yaşamıştı. Yarışma boyunca adından ettiren Hanzade, eşi Saygun Ofluoğlu'na duyduğu özlemi sık sık dile getirmişti.

BOŞANACAKLARINI AÇIKLAMIŞTI

Yarışmanın bitiminden birkaç ay sonra Hanzade Ofluoğlu 10 yıllık eşi ile yollarını ayrılma kararı aldıklarını sosyal medya üzerinden bir paylaşımla açıklamıştı. O paylaşımında, ''13 senedir hayatımın en önemli parçası, en güzel günlerimizin süper kahramanı, en yakın arkadaşım ve biricik yol arkadaşım Saygun'la karı-koca ilişkimize son verme kararı aldık'' ifadelerine yer vermişti.


ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Sosyal medyadan sevenlerine kötü haberi duyuran Ofluoğlu çift, boşanma davası açmıştı. Bugün İstanbul Aile Mahkemesi'ne gelen ikili anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Taraflar birbirinden nafaka ve tazminat talebinde bulunmadı.

 

 

Survivor Hanzade Ofluoğlu'nun evliliği tek celsede bitti ile ilgili etiketler boşanma mahkeme dava Survivor saygun ofluoğlu Hanzade Ofluoğlu survivor 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.