Survivor hangi günler yayınlanıyor, Pazar bu akşam var mı? 10 Ocak Survivor saat kaçta başlıyor?

Survivor 2021 yarışması sonunda başlıyor. 9 Ocak Cumartesi akşamında TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor yarışmasının hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı araştırılmakta. Peki, Survivor 2021 hangi günler yayınlanıyor?

Survivor 2021 yarışması TV8 ekranlarında başladı. Ünlüler ile gönüllüler takımı arasında kıyasıya rekabetin yaşanacağı Survivor 2021 yarışması bu seneye yine damgasını vuracak. İlk bölümü ile büyük ses getiren olan Survivor 2021 yarışmasının hangi günler yayınlanacağı şimdiden merak edilmekte. Peki, Survivor 2021 saat kaçta başlıyor?

SURVİVOR 2021 HANGİ GÜNLER? SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor 2021 yarışmasının bu senede yine Salı ve Çarşamba günleri hariç Pazartesi, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanması beklenmekte. Survivor 2021 yarışması TV8 ekranlarında saat 20.00'da başlıyor. Daha önceden de bilindiği gibi Survivor’da Cumartesi ve Pazar günleri dokunulmazlık oyunları oynanırken Pazartesi günlerinde de 1 kişi adaya veda ediyordu.

Survivor 2021 yarışması 10 Ocak Pazar akşamında saat 20.00'dan itibaren TV8 ekranlarında olacak.

Survivor hangi günler yayınlanıyor, Pazar bu akşam var mı? 10 Ocak Survivor saat kaçta başlıyor?

SURVİVOR 2021 ÜNLÜLER TAKIMI KADROSU

İsmail Balaban
Melis Sezer
Çağrı Atakan
Meryem Can
Hayrettin
Barış Özbek
Merve Aydın (Basketçi)
Batuhan Karacakaya
Öykü Çelik
Cemal Hünal

SURVİVOR 2021 GÖNÜLLÜLER TAKIMI KADROSU

Sancakay Ilım Morgül
Sena Özdemir
Hanzade Ofluoğlu
İlayda Şeker
Ayşe Yüksel
Emin Günenç
Yiğit Poyraz
Yunus Emre Karabacak
Steven Salam
Aleyna Kalaycıoğlu
Sultan Reşat Hacıahmetoğlu
Uğurtan Dora

 

Survivor hangi günler yayınlanıyor, Pazar bu akşam var mı? 10 Ocak Survivor saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 Survivor ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.