Survivor Hakan o yarışmacılara ateş püskürdü! / VİDEO

Yeni formatıyla heyecanı ikiye katlayan Survivor 2018'in 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Survivor Hakan takımın yeni yarışmacılarına ateş püskürdü.

Survivor 2018'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı... Dün akşam Ünlüler ve Gönüllüler hem baraka hem de dokunulmazlık oyunu için mücadele ettiler. Takımlar her oyun için 3 yarışmacı çıkardı. Baştan sona kadar başa baş bir oyun sergilendi. Oyun sonunda gülen taraf Ünlüler oldu. Gönüllüler bir ödül oyunundan daha hüsranla ayrıldı. Survivor'ın bu akşamki yeni bölümünde de ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Yarışma sonucunda kaybeden takımdan iki kişi daha eleme potasına girecek.

HAKAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Survivor Hakan Hatipoğlu, takıma yeni katılan Damla ile Murat'a yeni bölümde adeta ateş püskürüyor. Hakan Hatipoğlu, "Hilmi Cem'e hiçbir lafım yok ama Damla ve Murat'la ilgili birkaç laf söylemek istiyorum. Bu takıma geldiysen kanını da canını da vereceksin. Eğer vermiyorsun da hadi yallah Murat efendi! Seni çekemem. " diyor.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yeni sistemle birlikte artık takımlar her hafta iki dokunulmazlık oyunu birden oyanayacak. Dokunulmazlığın ilk mücadelesi cumartesi günleri yapılırken ikincisi ise pazar günleri yapılacak. Bugün yapılan dokunulmazlığa Ünlüler yine harika başladı. Fakat Gönüllüler geriden gelip öne geçmeyi bildi. Oyun sonunda ise kazanan taraf Ünlüler oldu.

Survivor Hakan o yarışmacılara ateş püskürdü! / VİDEO ile ilgili etiketler Survivor Hakan Hatipoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.