Survivor Hakan Baba mı oluyor? Bebeğin cinsiyeti nedir?

Ekranların sevilen yarışması Survivor tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul ödülünü kazanan Gönüllüler takımı yakınları ile buluştu. Ödül görüntüleri dün akşam yayınlandı. Hakan'ın sevinç dolu dakikaları ekranlara damgasını vurdu. Hakan'ın eşi Gizem Hatipoğlu'nun sürprizi herkes tarafından merak edildi. Vatandaşlar sürprizin Hakan'ın baba olma ihtimalini merak ediyor. Peki Survivor Hakan Baba mı oluyor? Bebeğin cinsiyeti nedir? Gizem hamile mi? Detaylar haberimizde...

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da dün akşam Gönüllerin İstanbul'a geldiği anlar yayınlandı. İstanbul ödülünü kazanan Gönüllüler yakınları ile buluştu. Duygusal ve eğlenceli anların yaşandığı bölümde Hakan'ın eşi Gizem'in sürprizi geceye damga vuran sahnelerden oldu. Herkes Hakan'ın baba mı oluyor sorusunu merak ediyor. Peki Survivor Hakan baba mı oluyor? Bebeğin cinsiyeti nedir? Gizem hamile mi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Survivor Hakan Baba mı oluyor? Bebeğin cinsiyeti nedir?

GİZEM HATİPOĞLU AÇIKLADI

Yarışmacıların aileleri ve sevdikleriyle birlikte zaman geçirme şansını yakaladıkları ödül oyununda kazanan taraf olan gönüllüler takımı sevdikleriyle hasret giderdi. Oldukça duygu dolu anların yaşandığı ödülde ise Hakan Hatipoğlu'nun ismi ön plana çıktı.

 

Gizem Hatipoğlu havaalanında Hakan'ı karşılamasının ardından önce ailesiyle güzelce bir hasret giderdi. Sonrasında ise Hakan'ı balonlarla dolu bir odaya götürerek sürprizini başlattı. Bir kutu dolu balonu açan Hakan'ın karşısına ultrason görüntüsü geldi ve Hakan o anda ağlamaya başladı.

Karısının hamile olduğunu öğrenen Hakan'a bir sürpriz daha vardı. Bebeğin cinsiyetini öğrenmek için Hakan'ın patlatması gereken bir balon daha vardı. Soru işaretleriyle dolu balonu patlatan Hakan'ın üstüne pembe pullar döküldü ve Hakan bebeğinin kız olduğunu öğrendi. Duygu dolu anlar izleyicilere duygusal dakikalar yaşattı.


HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Hakan Hatioğlu, 28 Kasım 1979'da Çanakkale'de hayata gözlerini açmıştır. Yarışmacı, Milli sporcu, Sunucu ve Oyuncu olan Hakan Hatipoğlu, üniversite eğitimini Işık Üniversitesi’nin İşletme Bölümü’nde tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde bitiren Hakan Hatipoğlu, 2013 tarihinde düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda bulunmuştur. Hakan Hatipoğlu tıpkı eşi Gizem Hatipoğlu gibi televizyon dünyasına Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Var Mısın Yok Musun? adlı yarışma programına katılıp yine aynı programda tanıştığı Gizem Hatipoğlu ile hayatlarını birleştirmiştir. Milli bir su topu sporcusu olan Hakan Hatipoğlu, Adalarspor'da aktif olarak Su Topu oynamaktadır. Hakan Hatipoğlu, 2010 Survivor sezonunda ve Survivor All Star yarışma programına katılarak adından söz ettiren ve başarılı performans sergileyen bir isim haline gelmiştir.


GİZEM HATİPOĞLU KİMDİR?

Gizem Hatipoğlu, 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde tamamlamıştır. Var Mısın Yok Musun yarışması ile tanınan Gizem Hatipoğlu; daha sonra Merve Oflaz'ın birinci olduğu Survivor yarışmasına katılmıştır. Gizem Hatipoğlu 2011 yılında Star Tv'de yayınlanan Star Life adlı magazin programını ve 2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Ev Gezmesi programlarının sunuculuğunu yapmıştır.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE KİM GİTTİ?

Survivor'da bu hafta kritik bir eleme gecesi heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyununda bu hafta ünlüler takımı adeta rüzgar gibi esti ve iki dokunulmazlık oyununu da kazandılar. Gönüllüler takımı da kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adaylarını belirledi. İlk dokunulmazlığın ardından takım kararıyla belirlenen isim Yağmur oldu. Ardından bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Hilmicem, Birsen'in ismini verdi. İkinci dokunulmazlığın kaybedilmesinin ardından ise oy eşitliğinden dolayı gönüllüler takımı Nagihan ve Damla'yı eleme adayı olarak belirledi. Gerçekleşen halk oylamasının ardından adaya veda eden isim Birsen Bekgöz oldu ve Survivor'a veda etti.

SURVİVOR ALL STAR
Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.Haftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların %53.24 ünü Turabi %46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.


SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?
Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

O SES SURVIVOR'I KİM KAZANDI?

Dün akşam Survivor'da birleşme partisi vardı. Tüm yarışmacılar, temiz ve güzel kıyafetlerini giyerek eğlence yaptı. Konuklar, Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak'tı. Yarışmacılar şarkı yarışmasına çıktılar. Jüri Survivor yarışmacılarının performansını değerlendirdi. Adem ile Turabi türkü söylerken Turabi hem de saz çaldı.

Yarışmacıların seslendirdiği şarkılar

Yağmur / Bütün Kızlar Toplandık

Birsen / Aldırma Deli Gönül

Mustafa Kemal / Nayino

Anıl / Kandırdım

Merve Aydın / Saydım

Sema / Aşk Laftan Anlamaz Ki

Ümit / Ain't No Sunshine

Turabi / Metris'in Önü

Hilmi Cem / Günah Benim

Nagihan / Bebek

Adem / 1. şarkı Fırat Türküsü

Damla / Ben Böyleyim

Yarışmas sonrası kazanan isim Merve oldu

Survivor Hakan Baba mı oluyor? Bebeğin cinsiyeti nedir? ile ilgili etiketler Survivor Bebek cinsiyet hakan baba mı oluyor gizem hamile mi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.