Survivor Gizem Kerimoğlu boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi

Survivor Gizem Kerimoğlu boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi hakkındaki detaylar araştırılmaya başlandı. Survivor 2022 All Star kadrosu gönüllüler takımında yer alan Gizem Kerimoğlu hakkında tüm detaylar merak uyandırdı.

Survivor 2022 All Star kadrosunda gönüllüler takımında yer alan Gizem Kerimoğlu hakkında kısa detaylar yarışmayı izleyenler için önemli bir hale geldi. İşte Survivor 2022 kadrosunda yer alan Gizem Kerimoğlu’nun boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi…

Gizem Kerimoğlu Kimdir?

30 Ekim 1988 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya gelen Gizem Kerimoğlu, Bulgar göçmeni bir ailenin ilk çocuğudur. İstanbul’da Semiha Şakir Lisesi’nden 2005 yılında mezun olduktan sonra 2006 senesinde Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi’nde eğitim gördü. Üniversite eğitimi esnasında 1 yıl süresince de İngilizcesini geliştirmek adına Londra’ya gitti.

2003 yılından itibaren birçok spor dalında profesyonel ya da yarı amatör olarak basketbol ve futbol oynayan Kerimoğlu, birkaç kez de 19 yaş altı kadın Milli Futbol Takımı’na çağrıldı. Bu yıllarda da Yapı Kredi Spor Kulübü ve benzeri bazı spor kulüplerinde Fitness Eğitmeni ve Personal Trainer olarak görev aldı.

Survivor Gizem Kerimoğlu boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi

2013 yılında profesyonel spor yaşamını tamamen sonlandıran Kerimoğlu, Dialog ve Barbaros Çidal‘dan diksiyon ve spikerlik eğitimleri aldı ve Umut Kırcalı’dan da destek gördü. Deniz Erdem‘den de 2015 yılında tiyatro oyunculuğu eğitimi, yine aynı yıl girdiği Akademi 35,5 Sanat Evi’nde de Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi aldı.

Gizem Kerimoğlu, Survivor 2016’da gönüllüler takımında yer aldı.

Survivor Gizem Kerimoğlu, Instagram’da gizem.kerimoglu kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Gizem Kerimoğlu Boyu

1.78

Gizem Kerimoğlu Kilosu

58

Gizem Kerimoğlu Burcu

Akrep

Gizem Kerimoğlu Saç Rengi

Sarışın

Gizem Kerimoğlu Göz Rengi

Ela

Gizem Kerimoğlu Sevgilisi

Yok

Survivor Gizem Kerimoğlu boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi ile ilgili etiketler Survivor gizem kerimoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.